Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 1:00:56 μμ
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 22:35

Γιάννης Τσογγίδης :“Αποδείχτηκε πως ήταν άδικη η επίθεση του Δημάρχου εναντίον μου στο Χέρσο...”

Διαβάζοντας σήμερα την ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς που δικαίως παίρνει θέση υπέρ του Αντιπεριφερειάρχη και των δύο Δημάρχων του Ν.Κιλκίς που αδίκως και δολίως οφείλω να ομολογήσω κατηγορούνται σε ανάλογη, αλλά ανεκδιήγητη πρόσφατη ανακοίνωση-παραλήρημα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς για το θέμα του hot spot στο Χωρύγι που κυοφορείται,

θυμήθηκα την αναίτια, άδικη και προσβλητική προσωπική επίθεση του Δημάρχου Κιλκίς κατά του προσώπου μου όταν στη λαϊκή συνέλευση στο Χέρσο πριν αρκετούς μήνες αντέδρασα στα σχέδια και τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης και απλώς του ζήτησα να μη δείξει υπερβάλλοντα ζήλο απέναντι σε μια αναξιόπιστη Κυβέρνηση, κάτι που από τότε διατάραξε μονίμως τη σχέση μας. Όλο αυτό το διάστημα οι του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν καλά λόγια γι’ αυτόν, ενώ σήμερα λένε άλλα στην ανακοίνωσή τους! Ολη εκείνη η διαδικασία υπάρχει βιντεοσκοπημένη για κάθε ενδιαφερόμενο.
Τελικώς με όλα αυτά που συνέβησαν αυτές τις ημέρες  φαίνεται ότι δικαιώνομαι πλήρως για την τότε άποψή μου και αποδεικνύεται ότι πολιτικές αποφάσεις που βασίζονται σε πολιτικές αρχές, κανόνες και θέσεις και όχι σε προσωπικές στρατηγικές ή συναισθηματισμούς δε μπορεί να είναι ποτέ λανθασμένες.