Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 1:04:15 μμ
etpa
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 20:26

Ήρθαν οι ευεργέτες

Συντάκτης:

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχτηκε πριν λίγες μέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης .Ήταν αυτή του Γ. Γεωργιάδη γιατρού με καταγωγή από το Καμπάνη, που ζει στη Ρόδο. Ο κ. Γεωργιάδης με τη σύζυγό του κα. Αναστασία Σταυριανού, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου Ρόδου ‘Αγία Μαρίνα’, είναι οι άνθρωποι που φρόντισαν για την υλικοτεχνική ενίσχυση του Γηροκομείου, κυρίως, αλλά και του Νοσοκομείου Κιλκίς.


Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί το Γηροκομείο και το Νοσοκομείο. Πράγμα που έγινε συνοδεία του κ.Αντιπεριφερειάρχη. Στο Γηροκομείο τους υποδέχθηκε το προσωπικό με επικεφαλής την Δ/ντρια κα.Δημ. Μαυροφρύδη. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος, όπου διαπιστώθηκε η άρτια λειτουργία του με την ενίσχυση του υλικού που έχει προσφερθεί με διαμεσολάβηση του ζεύγους Γεωργιάδη. Στη συνέχεια από τους υπευθύνους του Γηροκομείου επιδόθηκε στον κ. Γεωργιάδη κατάλογος με είδη καθημερινής ανάγκης από το Γηροκομείο, τα οποία το ζεύγος των ευεργετών εξασφάλιζε από τη Σουηδία, κυρίως μέσω της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης  Human Bridge και διάφορα σουηδικά νοσοκομεία.
Στη συνέχεια οι κ. Βεργίδης και Γεωργιάδης επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Κιλκίς. Τους υποδέχτηκε στο γραφείο της η Δ/ντρια κ. Μαρία Βλάχου, η οποία ευχαρίστησε για το πολύτιμο υλικό με τη διαβεβαίωση ότι η άμεση χρήση του είχε βοηθήσει πολύ στη λειτουργία του Νοσοκομείου. Στη σύσκεψη που ακολούθησε έλαβε μέρος και ο Δ/ντης της Ορθοπεδικής Κλινικής κ. Αν. Καρανικόλας. Εξετάστηκε η συνταχθείσα από τη Διοίκηση λίστα με τα πλέον επείγοντα υλικά, που χρειάζεται το Νοσοκομείο για την περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του. Η λίστα επιδόθηκε στον κ. Γεωργιάδη.
Παρόμοια πρόνοια με κατάλογο βασικών υλικών θα ληφθεί στο άμεσο μέλλον και για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Γουμένισσας. Ο κ. Γεωργιάδης την επόμενη μέρα της παραμονής του στο Κιλκίς επισκέφτηκε το κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και τις ανάγκες του από τον Δ/ντη του κ. Γ. Περπερίδη.