Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 1:46:26 πμ
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 19:43

Και ο Γιώργος Ελευθεριάδης στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’

Ο Γιώργος Ελευθεριάδης κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη για να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για τα χωριά και για την πόλη που μας αξίζει, πάντα με το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Ο Γιώργος Ελευθεριάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Άνω Αποστόλους. Αποφοίτησε από το 2ο ΤΕΕ Κιλκίς με την ειδικότητα του Τεχνικού Ψυκτικού και εργάστηκε στο αντικείμενό του σε δύο εταιρίες. Στο κατώφλι της οικονομικής κρίσης το 2010 τόλμησε επιχειρηματικό άνοιγμα στον τομέα του και ίδρυσε την εταιρία ‘’Ψυκτική Ελευθεριάδης’’ με αρχική έδρα το χωριό του.

Τέσσερα χρόνια αργότερα μετέφερε την επιχείρησή του στο Κιλκίς, η οποία εξειδικεύεται στην επαγγελματική – βιομηχανική ψύξη και στον κλιματισμό, και έχει αναπτυχθεί σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Η όρεξη, το πάθος και η αγάπη του για τα κοινά και τον τόπο του έχει εκφραστεί από την παιδική του ηλικία, εκπροσωπώντας ως Πρόεδρος όλες τις μαθητικές κοινότητες. Παράλληλα εκπροσώπησε το Τεχνικό Λύκειο του 2° ΤΕΕ Κιλκίς στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Κιλκίς την περίοδο 2004-2006.

Από το 2015 έως το 2019 ασχολήθηκε ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Άνω Αποστόλων και από τη θέση του Προέδρου μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο συγκρότησαν δύο τμήματα παραδοσιακών ποντιακών χορών, έχοντας διοργανώσει περισσότερες από είκοσι πολιτιστικές δραστηριότητες - εκδηλώσεις ετησίως τιμώντας τις τοπικές παραδόσεις.

Το 2021 συμμετείχε με την υποψηφιότητά του στις εσωκομματικές εκλογές της Διοικούσας Επιτροπής Κιλκίς ΝΔ και μετά την εκλογή του κατέχει τη θέση ευθύνης του Αντιπροέδρου και υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι πατέρας δύο παιδιών, του Βασίλη και της Πελαγίας.