Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 9:09:28 μμ
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 23:44

Κόντρες στην ΑΝ.ΚΙ

Ο Περικλής Κολότσιος είναι από το Σάββατο 28 Μαρτίου ο νέος πρόεδρος  του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Κιλκίς καθώς στη σχετική ψηφοφορία υπερίσχυσε με 6 ψήφους έναντι 2 του ανθυποψήφιού του Αιμίλιου Νικολαΐδη.


Στη συνεδρίαση της νέας διοίκησης  συμμετείχαν τα οχτώ από τα εννέα εκλεγέντα μέλη (απουσίασε ο κ. Χαράλαμπος Παυλίδης  από την πρώην ΕΑΣ Κιλκίς ) και πριν την ψηφοφορία κατατέθηκε πρόταση για (νέα) προεδρία του κ. Γκουντενούδη μόνο αν δεν υποβάλλονταν δεύτερη  υποψηφιότητα. Η λύση αυτή δεν τελεσφόρησε
Μετά την ψηφοφορία για τον πρόεδρο, αποχώρησαν οι δυο εκπρόσωποι του δήμου Κιλκίς (Αιμ. Νικολαϊδης και Γιάννης Δημητριάδης) και με 6-0 εκλέχτηκαν τα άλλα δυο μέλη του προεδρείου, ο κ. Παύλος Πασσαλίδης (πρώην ΕΑΣ Αξιούπολης) ως αντιπρόεδρος και Γιώργος Βουλγαράκης ως γενικός γραμματέας.
Η θητεία της νέας διοίκησης συστοιχίστηκε με τη θητεία των αιρετών οργάνων της αυτοδιοίκησης (πενταετής)
Οι εκλογές
Οι εκλογές διεξήχθησαν το προπερασμένο Σάββατο και εκλέχτηκαν νέα μέλη της διοίκησης οι κ. Περικλής Κολότσιος, Ανδρέας Βεργίδης (Π.Ε. Κιλκίς) Χρήστος Γκουντενούδης, (Δήμος Παιονίας) Αιμ. Νικολαϊδης, Γιάννης Δημητριάδης (Δήμος Κιλκίς), Ευθύμης Παπαδόπουλος Επιμελητήριο, Γιώργος Βουλγαράκης Εργ. Κέντρο, Παύλος Πασσαλίδης Συνεταιρισμός Αξιούπολης, Χαρ. Παυλίδης πρώην ΕΑΣ Κιλκίς.
Υπενθυμίζουμε ότι οι βασικοί μέτοχοι της ΑΝ.ΚΙ είναι οι εξής: Δήμος Κιλκίς με το 24,10%, Δήμος Παιονίας με 23,68%, Περ. Ενότητα Κιλκίς 14,99%, Επιμελητήριο 8,74%, πρώην ΕΑΣ Κιλκίς 8,74%  κ.λ.π.