Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 2:08:32 μμ
etpa
Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 13:16

Ο δήμος Παιονίας προσκαλεί τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας στο Πολύκαστρο

Συντάκτης:

Από το 2018 που ξεκίνησε σε όλη την χώρα η αναδιοργάνωση  των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, άρχισαν να  κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα υποκαταστήματα που υπήρχαν στο Πολύκαστρο. 

 

Οι διοικήσεις του δήμου Παιονίας διαμαρτυρήθηκαν μάταια για αυτήν την εξέλιξη σε όλους τους αρμόδιους φορείς και στις διοικήσεις των τραπεζών εκθέτοντας τις ιδιαιτερότητες της ακριτικής περιοχής και τις αρνητικές επιπτώσεις που συνεπάγονται.

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε διερευνητική συνάντηση  με  θέμα την εγκατάσταση υποκαταστήματος  τράπεζας στο Πολύκαστρο, μεταξύ του δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη  του αντιδημάρχου οικονομικών υπηρεσιών Αθανάσιου Τζούρτζου,  και του γενικού διευθυντή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας  Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη, ο οποίος επισκέφτηκε το δημαρχείο, κατόπιν πρόσκλησης της διοίκησης.

Στη συζήτηση τέθηκε επί τάπητος  η νέα πραγματικότητα και τα προβλήματα που δημιουργεί,  διερευνήθηκε κατά πόσον είναι εφικτή η λειτουργία υποκαταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας  στην πόλη του Πολυκάστρου και  δρομολογήθηκαν  οι    ενέργειες που πρέπει να  ακολουθήσουν οι δύο πλευρές.