Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 9:23:48 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, λόγω εορταστικής αργίας,μετατίθεται η λαϊκή αγορά του Κιλκίς η οποία θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή ογδόντα εννέα παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών. Τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα προστασίας για την αποτροπή διάδοσης του Covid – 19 βρίσκονται σε ισχύ και αφορούν:

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των κ.κ. Μ. Βορίδη, Θ. Λιβάνιου και Θ. Σκυλακάκη, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 28η Δεκεμβρίου (Φ.Ε.Κ. Β’ 5732) καθορίστηκαν οι Δήμοι και Σύνδεσμοι Δήμων που χρηματοδοτούνται για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους, καθώς και το ύψος της χρηματοδότησης για το έτος 2020.

Ένα ακόμα βήμα στην πλήρη διάλυση του συνδυασμού της μείζονος μειοψηφίας (“Δήμος Αξιών”) του κ. Παύλου Τονικίδη επέφερε η δήλωση ανεξαρτητοποίησης που κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ο προσφάτως ορκισθείς σύμβουλος Αθανάσιος Γραμματικόπουλος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-12-2020)

Γιορτινές ευχές από την πανέμορφη πλατεία του Πολυκάστρου με το φακό των ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκ μέρους της διοίκησης του δήμου Παιονίας, ευχαριστώ ολόψυχα τους υπαλλήλους του «Βοήθεια στο Σπίτι» και του Νομικού Προσώπου Υγείας Πρόνοιας που διέκοψαν την αργία της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων, προκειμένου να μοιράσουν ευχές και γεύμα αγάπης  στους ωφελούμενους του προγράμματος συνδημότες μας, που έχουν ανάγκη.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 13:08

Δέκα έκτακτες προσλήψεις για ΤΑΠ στο Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Την πλήρωση δέκα (10) θέσεων ως έκτακτου προσωπικού για την υποβοήθηση του Τμήματος Εσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών ανακοινώνει ο Δήμος Κιλκίς.  

«Στη μάχη κατά του κορονοϊού δεν περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό, όλοι οι φορείς  είμαστε μια γροθιά. Από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μας έδωσε τις κατευθύνσεις για την καταπολέμηση του αόρατου εχθρού της πανδημίας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης στη διάρκεια της παρέμβασης που έκανε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου με τις Αρχές και τους φορείς της Π.Ε. Κιλκίς, με θέμα την πορεία της πανδημίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα,  ο οποίος αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- στην ενίσχυση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των δομών υγείας της Π.Ε. Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το τεχνικό πρόγραμμα του 2021 για την δημοτική ενότητα Πολυκάστρου είναι  με μεγάλη διαφορά το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα με χρηματοδότηση από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους (ΚΑΠ) που έχει καταρτίσει  ο  Δήμος Παιονίας τα τελευταία 6 χρόνια.

Ογδόντα οκτώ παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές θα λάβουν μέρος στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς που θα λειτουργήσει αυτή την Πέμπτη, παραμονή Χριστουγέννων, με το 50% της δύναμης των εκθετών της για λόγους αποτροπής της διασποράς του Covid -19.