Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 9:40:55 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Όταν στο Πολύκαστρο -θα ήταν κοινότητα ακόμα- διατύπωσαν την απορία: γιατί να μην πίνουμε κι εμείς νερό υγιεινό και καθαρό από το Πάικο, και αναγκαζόμαστε να πίνουμε νερό από παραποτάμιες του Αξιού γεωτρήσεις, φάνταζε κάπως …ακραία η αξίωση. Είχαν άλλοι, εγγύτεροι στο βουνό σειρά να πιούν. Γουμένισσα, Αξιούπολη, Ευρωπός και χωριά του κάμπου της Παιονίας.

Σχετικά με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο αναφερόταν σε 500.000 ευρώ επιβάρυνση των δημοτών μας για το 2021, προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε τους κατοίκους της Παιονίας για τα εξής:

Με το 50% των εκθετών θα λειτουργήσει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η λαϊκή αγορά του Κιλκίς, εναρμονιζόμενη με την κοινή υπουργική απόφαση παράτασης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού στις λαϊκές αγορές στο σύνολο της επικράτειας, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Με γενναία μείωση τροφείων στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς θεμελιώνει από την ερχόμενη χρονιά ισχυρότερες τις βάσεις της κοινωνικής της πολιτικής η Δημοτική Αρχή.

Με σύγχρονα μηχανήματα εξοπλίζει τέσσερα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς και της Χαλκιδικής η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 23:42

Δήλωση - απάντηση Γκουντενούδη σε Σιωνίδη

Συντάκτης:

Είναι πολύ λυπηρή η εικόνα ενός Δημάρχου που η μοναδική του αντίδραση απέναντι στα αμείλικτα ερωτήματα που του θέτει η αντιπολίτευση, αλλά εντέλει και η ίδια η πραγματικότητα, είναι να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.

Δια περιφοράς θα γίνει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, στις 10π.μ., με μοναδικό θέμα:  Ψήφιση προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (στοχοθεσία) Δήμου Παιονίας, έτους 2021.

Με υγειονομικό υλικό ενίσχυσε το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και τις τοπικές δομές υγείας η Δημοτική Αρχή Κιλκίς δείχνοντας έμπρακτα για μία ακόμη φορά την υποστηρικτική αρωγή της για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας και των λειτουργών της έναντι της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο εκλογικό σύστημα που ετοιμάζει η Κυβέρνηση για τις Δημοτικές Εκλογές, αναφέρθηκε, για μια ακόμη φορά, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Θ.Λιβάνιος, κατά την τοποθέτησή του στο πλαίσιο της συνεδριακής διαδικασίας της ΚΕΔΕ για τους Δήμους του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά χθες 10 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 12:14

Rapid tests στο Παλαιό Αγιονέρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Συντάκτης:

Δωρεάν ταχεία διαγνωστικά τεστ (rapid tests) θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιό Αγιονέρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με τη συνδρομή δύο υγειονομικών κλιμακίων του ΕΟΔΥ.