Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 3:59:53 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, που έλαβε χώρα στις 20 Αυγούστου 2020, η παράταξή μας καταψήφισε το 4ο θέμα, με τίτλο «Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την μονάδα επεξεργασίας στερεών αποβλήτων  της εταιρείας με την επωνυμία « INWASTE A.E.», με περιβαλλοντική ταυτότητα ΠΕΤ 1909182824,  που προτείνεται να λειτουργήσει στα αγροτεμάχια 960, 961 και 962 του αγροκτήματος Σταυροχωρίου, Δήμου Κιλκίς,  Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (αποτελεί έργο υποκατηγορίας Α2 της 4ης ομάδας έργων και δραστηριοτήτων – Συστήματα περιβαλλοντικών υποδομών)».

Την ενίσχυση του φωτισμού κοινοτικών, ως επί το πλείστον, οδών προώθησε σε ικανοποιητικό βαθμό η Διοίκηση του Δήμου επεκτείνοντας με την τεχνική συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ το δίκτυο των ηλεκτροφωτισμών.

Απολογισμός πεπραγμένων διοίκησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2020 από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Τον απολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς για το έτος 2020, έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης, κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, με τηλεδιάσκεψη, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

Μία προγραμματική δέσμευση της διοίκησης του δήμου Παιονίας, δρομολογείται με την υποβολή πρότασης στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ για την «προμήθεια συστημάτων υπόγειας αποθήκευσης απορριμμάτων».

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 13:52

Λειτουργία του ΚΕΠ Ευρωπού

Συντάκτης:

Από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 λειτουργεί κανονικά το ΚΕΠ Ευρωπού  στον χώρο του δημοτικού καταστήματος της Δημοτικής  Ενότητας Ευρωπού.

Σύμφωνα με το υλικό που επισήμως δημοσιοποίησαν ο Υπουργός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, το νέο σύστημα ανάδειξης των Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, σύμφωνα με τον aireto.gr, περιλαμβάνει τα κάτωθι:

Ενεργό ρόλο στις τοπικές υποθέσεις του Δήμου Κιλκίς αναλαμβάνει ο κ. Δημήτριος Τοπαλίδης ο οποίος ορκίστηκε σήμερα δημοτικός σύμβουλος ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς. 

Η  υπηρεσία καθαριότητος του δήμου Παιονίας  σε συνεργασία με ειδικό εξωτερικό συνεργείο, πραγματοποίησε   εκτεταμένο καθαρισμό σημείων στα οποία   συσσωρεύονται συσκευασίες φυτοφαρμάκων.