Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 11:56:39 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 19:23

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2016

Συντάκτης:

Πλούσια σε εκδηλώσεις, σε πολιτιστικά, λαογραφικά και αθλητικά δρώμενα που αναδεικνύουν κύρια το έμψυχο δυναμικό του τόπου και την πολιτισμική του παραγωγή είναι η φετινή Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς.
Η μεγάλη γιορτή των εμπόρων, εκθετών, δημοτών και επισκεπτών, διανθισμένη με πολιτιστικές δράσεις αφιερωμένες στις τοπικές παραδόσεις ξεκινά στο γνώριμο χώρο της πλατείας Δημαρχείου Κιλκίς την πρώτη Τετάρτη του Σεπτέμβρη και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 19:51

Χρ. Γκουντενούδης: Ξυπνήστε επιτέλους

Συντάκτης:

Τους αρμόδιους υπουργούς Κουρουπλή και Μουζάλα θέτει ενώπιον των ευθυνών τους ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης αναφορικά με κρίσιμες πτυχές του προσφυγικού που ενδιαφέρουν τη δημοτική αρχή και τους πολίτες της Παιονίας.

Στην ψήφιση Κανονισμού  Καθαριότητας Περιβάλλοντος προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς με σκοπό τη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης του Κιλκίς, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων – στερεών αποβλήτων με τα απαραίτητα μέσα (συσκευασία,συλλογή, αποκομιδή, ανακύκλωση, διάθεση).

Μια νέα διάσταση στο πολύκροτο θέμα της δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στο Χωρύγι δίνει ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, ύστερα και από τη συνέλευση των κατοίκων του Χωρυγίου και όσα ακούστηκαν εκεί για τη δική του στάση.

Κλιμάκιο μελών του Δ.Σ. του Πανελληνίου συλλόγου Ιαματικών Πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας με τον Πρόεδρο Ανέστη Αναστασιάδη, τον Αντιπρόεδρο  και υπεύθυνο γραφείου τύπου Αχιλλέα Μεταλούλη, τον ειδικό Γραμματέα Μάκη Κυφοκέρη και τον υπεύθυνο προβολής Νίκο Ματθαίο.

Το καταστατικό και ουσιαστικά την έναρξη λειτουργίας της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» υπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και οι εκπρόσωποι των 17 άλλων φορέων που συμμετέχουν στο σημαντικό αυτό εγχείρημα για την ενίσχυση του αγροτοδιατροφικού τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 21:55

Περιοδεία του τομεάρχη αγροτικού της Ν.Δ.

Συντάκτης:

Επίσκεψη στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 ο Τομεάρχης Αγροτικού της ΝΔ κ. Γ. Κασαπίδης – Βουλευτής Ν. Κοζάνης.

Ο Δήμος Κιλκίς θα απορροφήσει και δεν θα μετακυλίσει  στους δημότες την αύξηση των τελών διαχείρισης των απορριμμάτων που επέβαλε η διοίκηση του ΦΟΣΔΑ Κ. Μακεδονίας.

Επίσκεψη σε σημεία του εργοταξίου κατασκευής του οδικού άξονα Νέας Σάντας-Ασσήρου πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Γιατί παραιτήθηκε
ο Θόδωρος Παυλίδης;
Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την παραίτηση ή μάλλον για τους λόγους που την κατέστησαν αναπόφευκτη, από την προεδρία της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων του Θεόδωρου Παυλίδη εξέφρασαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου  Κιλκίς οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Ζώτος και Λάζαρος Παζαρτζικλής.