Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 1:00:21 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννη Τσογγίδη αναχωρεί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου για την Κύπρο προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του αδελφοποιημένου με το Δήμο Κιλκίς Δήμου Λατσιών οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και παράλληλα της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 21:53

Κατεδάφιση επικίνδυνων κτηρίων στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Με συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς κατεδαφίστηκαν πριν από λίγες ημέρες δύο ετοιμόρροπα κτήρια, επί της οδού Καπέτα στο κέντρο της πόλης.
Η κατεδάφιση των κτηρίων κρίθηκε απαραίτητη από την αρμόδια επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ύστερα από αίτημα της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κιλκίς (Πολεοδομία), κυρίως για λόγους ασφάλειας και  προστασίας της δημόσιας υγείας.

Συνεργασία με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων είχε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης.
Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, είχε διττό σκοπό: την ενημέρωση των αιρετών εκπροσώπων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς 2015 – 2019 και την υποστηρικτική συνδρομή τους στην κατάρτιση και εφαρμογή του και τη συζήτηση – προγραμματισμό έργων αγροτικής οδοποιίας τα οποία κρίνονται κατεπείγοντα για την αγροτική οικονομία.

Τίτλοι τέλους για την Μονάδα Αδρανοποίησης υποπροϊόντων σφαγής στα Βιομηχανικά Σφαγεία Κιλκίς Α.Ε.
Όπως επισημάνθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε πάρει απόφαση να καλύψει με 250.000 ευρώ την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των Σφαγείων, όπου μεγαλομέτοχος είναι ο δήμο Κιλκίς, αλλά η απόφαση δεν υλοποιήθηκε. Ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης είχε αναφέρει πως δεν έχει σκοπό να συνεχίσει την υλοποίηση της Μονάδας και συνεπώς και την απόφαση για ενίσχυση με 250.000 ευρώ των Σφαγείων.

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 22:05

Σφαγή για τα Σφαγεία!

Συντάκτης:

Οικονομικό σκάνδαλο στα δημοτικά σφαγεία του Κιλκίς κατήγγειλε ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης επιτιθέμενος στον Παύλο Τονικίδη για δημοσίευμα στην εφημερίδα του με τον τελευταίο να απαντά πως «δεν θα ανεχθεί πλέον τέτοιες επιθέσεις».

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Παιονίας μεταξύ του κ. Γκουντενούδη και των εκπροσώπων των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων του Δήμου.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 22:21

Τα έργα των ανθρώπων εκδικείται η Φύση

Συντάκτης:

Η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική και διδακτική συνάμα. Για τον τρόπο με τον οποίο η Φύση εκδικείται τις ανθρώπινες κακοτεχνίες. Η Φωτογραφία δείχνει το τμήμα του δρόμου Λειψυδρίου - Φαναρίου, που είναι κλειστός εδώ και πολλές εβδομάδες και θα παραμείνει για πολλούς ακόμα μήνες (ελπίζουμε όχι χρόνια).
Οι βροχές και πλημμύρες παρέσυραν σχεδόν σε όλο το πλάτος του το οδόστρωμα, ενώ ξέμεινε και η κολώνα της ΔΕΗ στη μέση του ...πουθενά.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 22:18

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Συντάκτης:

Με 36 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 6μ.μ. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 21:33

Η γνώμη σου μετράει

Συντάκτης:

Οι δημότες του Δήμου Κιλκίς σχεδιάζουν το παρόν και το μέλλον τους διατυπώνουν υπεύθυνα τις προτάσεις και τις ιδέες τους για έργα και παρεμβάσεις που οι ίδιοι θεωρούν ότι θα ομορφύνουν και θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους στην πόλη του Κιλκίς και στους 116 οικισμούς του Δήμου. Συγχρόνως εντοπίζουν τις αδυναμίες και τα προβλήματα που υφίστανται στην περιοχή τους και αξιολογούν ιεραρχικά τις προτεραιότητες για τη συνολική διαχείρισή τους.

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 21:32

Επανέρχεται η Γουμένισσα

Συντάκτης:

Οι δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Ν. Βούτση και του γενικού γραμματέα του ίδιου υπουργείου για επανεξέταση του «Καλλικράτη» αναγνώστηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ευρύτερη περιοχή της Γουμένισσας καθώς, όπως εκτιμούν οι εκεί τοπικοί παράγοντες, δικαιώνουν τον πολύχρονο αγώνα τους να συσταθεί τρίτος δήμος στο νομό Κιλκίς με έδρα τη Γουμένισσα.