Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 10:19:17 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 20:31

Συζήτηση με εμπόρους για την αισθητική του Κιλκίς

Συντάκτης:

Μια ενδιαφέρουσα κίνηση κάνει ο δήμος Κιλκίς απευθύνοντας πρόσκληση για δημόσια συζήτηση  στους καταστηματάρχες και επαγγελματίες με σκοπό τη βελτίωση του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 23:08

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περικλή Κολότσιου

Συντάκτης:

Σε όλους τους υποψηφίους που διεκδίκησαν την ψήφο των Κιλκισιωτών στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου για τον ευπρεπή αγώνα που έδωσαν. Ο ίδιος έπαινος ασφαλώς ανήκει δικαιωματικά σε όλους τους συμπολίτες μας που άσκησαν το ύψιστο δημοκρατικό τους καθήκον με ηπιότητα και υπευθυνότητα.

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 23:50

Κιλκίς-Σρώμνιτσα: Η καλή συνεργασία συνεχίζεται

Συντάκτης:

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη με πολυμελή αντιπροσωπεία του Δήμου Στρώμνιτσας.  
Ο κ. Σισμανίδης καλωσόρισε τους επισκέπτες από το γειτονικό Δήμο των Σκοπίων και υπογράμμισε ιδιαίτερα τους φιλικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο περιοχές οι οποίοι  έχουν μετεξελιχθεί σε σχέσεις αγαστής διασυνοριακής συνεργασίας.   

Μια πρωτόγνωρη για τα αυτοδιοικητικά χρονικά του Κιλκίς, εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» στο Κιλκίς.
Η δημοτική παράταξη «Κιλκίς-Δήμος Αξιών» προσκάλεσε μέλη και φίλους στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν όλα σχεδόν τα μέλη της παράταξης καθώς και πολλοί φίλοι, κατακλύζοντας το κέντρο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ευχάριστη.

Διήμερη επίσκεψη στο Δήμο Κιλκίς πραγματοποιεί σήμερα και αύριο (29– 30 Ιανουαρίου) πολυμελής αντιπροσωπεία του Δήμου Στρώμνιτσας για θέματα πολιτισμού και τοπικής ανάπτυξης.  
Ο Δήμος Κιλκίς θα φιλοξενήσει 22μελή αντιπροσωπεία στελεχών και παραγόντων από το Δήμο Στρώμνιτσας που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και της τοπικής ανάπτυξης.

Η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης ολοκληρώνει  τον  προγραμματισμό των δράσεών της για τη διαχείριση – προστασία των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στην πόλη του Κιλκίς.
Οι δράσεις που έχουν συμφωνηθεί από την Αντιδημαρχία Ανάπτυξης και  από το Φιλοζωϊκό Σύλλογο Κιλκίς, και έχουν την υποστήριξη  του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς,  όπου συζητήθηκε προσφάτως το θέμα, αποσκοπούν:

Όπως ανακοινώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Γκουντενούδης θα επισκέπτεται σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη βάση τα δημοτικά καταστήματα της Αξιούπολης, Γουμένισσας και Ευρωπού τις ημέρες των λαϊκών αγορών.
Στόχος είναι η ακρόαση όλων των δημοτών, η μελέτη των προβληματισμών των τοπικών επαγγελματιών και η άμεση επίλυση ζητημάτων που αφορούν θέματα κρίσιμα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του δημότη της Παιονίας.

Οι υπηρεσίες δημοτολογίου του Δήμου Κιλκίς,για την εξυπηρέτηση των δημοτών, ετεροδημοτών, αντιπροσώπων των δικαστικών αρχών και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, θα λειτουργήσουν  όπως παρακάτω:
Στην έδρα του Δήμου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/1/2015 07:00 έως 21:00,  ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 έως 24:0024/1/2015,  ΚΥΡΙΑΚΗ 25/1/2015 06:30 έως 19:00
Τηλέφωνα εξυπηρέτησης: 23413- 52125, 52124, 52128
Σε όλες τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/1/2015 07:00 έως 15:00, ΣΑΒΒΑΤΟ 24/1/2015 10:00 έως 13:00, ΚΥΡΙΑΚΗ 25/1/2015
Τηλέφωνα εξυπηρέτησης:

Το χαρμόσυνο άγγελμα της γέννησης του Θεανθρώπου γιόρτασαν η Διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς μαζί με τους γονείς και τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών, την προπαραμονή των Χριστουγέννων.
Η παιδική γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ''Θέατρο'' και περιελάμβανε όλα όσα ένα παιδί μπορεί να επιθυμήσει: χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια συντροφιά με τον Αϊ – Βασίλη και το Μίκυ Μάους, χριστουγεννιάτικα γλυκά, ζαχαρωτές λιχουδιές και αναψυκτικά.

Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 19:57

Τα... έψαλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς!

Συντάκτης:

Τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη εκπρόσωποι πολιτιστικών, στρατιωτικών και κοινωνικών φορέων του Δήμου Κιλκίς την παραμονή των Χριστουγέννων.
Με το δικό τους ξεχωριστό ηχόχρωμα, με φιλαρμονική ή με το  μεταλλικό τριγωνάκι καθώς και με την πατροπαράδοτη φορεσιά τους, όπως απαιτούν τα έθιμα,  οι χριστουγεννιάτικοι επισκέπτες ανήγγειλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς τη σωτήρια είδηση για την ανθρωπότητα: ''Χριστός γεννάται σήμερον''. Ο κ. Σισμανίδης κέρασε τους επισκέπτες του μελομακάρονα και κουραμπιέδες και αντάλλαξε μαζί τους θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και για τη νέα χρονιά.