Quantcast
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023, 8:46:39 πμ

Αυτοδιοίκηση

Συνεχίζεται  η αιμοδοσία του Συλλόγου  Εργαζομένων ΟΤΑ  Κιλκίς-Παιονίας έως 31/8/2015 στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Οσοι ενδιαφέρονται να δώσουν το πολύτιμο αίμα τους, υπάλληλοι ή μη  του Δήμου, ας προσέλθουν στο Νοσοκομείο του Κιλκίς και να το καταθέσουν στο όνομα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας.
Πληροφορίες: Γκαϊταρεζάκη Ειρήνη 6945418037.

Αγώνα ζωής είχε δώσει ο αείμνηστος πρόεδρος της κοινότητας Δροσάτου και δήμαρχος Δοϊράνης Θεόφιλος Περτσινίδης για να δημιουργηθεί, αντίκρυ από τα σύνορα της χώρας, το πανέμορφο Θέατρο Δάσους Δροσάτου. Ενας χώρος πολιτισμού μοναδικός, όχι μόνο για το νομό Κιλκίς αλλά για όλη τη χώρα, που για χρόνια φιλοξένησε μεγάλες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, με εκατοντάδες θεατές να απολαμβάνουν στιγμές πολιτισμού, έχοντας αντίκρυ τους το υπέροχο δειλινό στη λίμνη Δοϊράνης.

Ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο Περικλής Κολότσιος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς έδωσε τη μάχη όρθιος και χαμογελαστός και έφυγε πλήρης τιμών και κυρίως αγάπης με την οποία τον τίμησαν οι Κιλκισιώτες.

Είτε εντός είτε εκτός ευρώ τα θύματα της κρίσης στο ν. Κιλκίς μετρώνται σε χιλιάδες και η ανακούφιση κατά το δυνατόν των πληγών επαφίεται και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Της οποίας οι πόροι είναι περιορισμένοι, αλλά σωτήριος μπορεί να αποδειχθεί ο ρόλος της εφόσν αξιοποιήσει στο μέγιστο τα ευρωπαϊκά προγράμματα ανακούφισης της ανθρωπιστικής κρίσης και κυρίως των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Με μεγάλη συμμετοχή υπαλλήλων του Δήμου Κιλκίς ολοκληρώθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο αναφορικά με τη διαπολιτισμική επιμόρφωση δημοσίων υπαλλήλων που συναλλάσσονται με υπηκόους τρίτων χωρών ή χειρίζονται θέματα που σχετίζονται με αυτούς.

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 20:55

Πρόσληψη πέντε εργατών στο δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Μετά από εισήγηση του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Πολιτικής Προστασίας  κου Γαρόπουλου Ελευθέριου το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας αποφάσισε προσλήψεις δίμηνης διάρκειας.

Εύσημα για το σεβασμό τους στην ιστορική αλήθεια και τις ευχαριστίες του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δήμου Παιονίας γενικότερα εκφράζει προς την Ολλανδία και την Αρμενία ο π΄ροεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γιάννης Παπαδόπουλος.

Με την αριθμ. 134/8-5-2015 Διάταξη Ειρηνοδίκη Κιλκίς που καταχωρήθηκε στα βιβλία αναγνωρισμένων Σωματείων του Πρωτοδικείου Κιλκίς με α/α 17/11-6-2015 εγκρίθηκε το Καταστατικό και η λειτουργία του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας.
Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που συνεδρίασε αποφάσισε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία να γίνουν μετά το πέρας τη θερινής περιόδου, δηλαδή τον Σεπτέμβρη, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Ηλ. Μπόλο είχαν συνάντηση ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημ. Σισμανίδης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Π. Τονικίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου ως συνέχεια της πρότασης που είχε καταθέσει ο κ. Τονικίδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Τη σύσταση και λειτουργία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Ιωάννης Ταχματζίδης, παρουσιάζοντας τον Πρόεδρο της εταιρείας, που είναι ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Κιλτίδης.