Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 1:39:13 μμ

Αυτοδιοίκηση

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 10:17

Κυριακίδης: Στο πλευρό των επαγγελματιών

Συντάκτης:

Ο δήμος Κιλκίς στέκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, τονίζει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης:

Ο προϋπολογισμός εσόδων – εξόδων του Δήμου Κιλκίς, ύψους 34.651.177,40 ευρώ και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης του 2021 υπερψηφίστηκαν με μεγάλη πλειοψηφία σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε διά περιφοράς την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Ο Δήμος Κιλκίς και οι κοινωνικές του υπηρεσίες αξιοποιούν τη χρήσιμη εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος σε ότι αφορά την προστασία των ευπαθών ομάδων πληθυσμού από τις δυσμενείς συνέπειες του κορονοϊού και μπαίνουν πάλι στην πρώτη γραμμή για να συνεχίσουν πιο δυναμικά το κοινωνικό τους έργο.

Ενημερώνονται από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

Ανακοίνωση για τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στους ΟΤΑ Κιλκίς και Παιονίας από την Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας, Δυνάμεις στο Δημόσιο που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ.: 

Εδώ και λίγο καιρό η Δημοτική Παράταξη «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» και η Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας της Παράταξης "ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" ασχοληθήκαμε με το διαδημοτικό έργο της σύνδεσης των δυο νομών, Κιλκίς και Σερρών με την κατασκευή του δρόμου που θα ενώνει το χωριό Ποντοκερασιά με το χωριό Λιθότοπο του Νομού Σερρών.

Το Συμβούλιο Κοινότητας Παλαιού Αγιονερίου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την αιφνίδια και απροσδόκητη απώλεια του τέως Προέδρου του χωριού, Γιάννη Στεφανίδη.

Ο Δήμος Κιλκίς και η Κοινότητα Παλαιού Αγιονερίου πενθούν την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Στεφανίδη. Ο εκλιπών υπηρέτησε με μαχητικότητα την Αυτοδιοίκηση ως Κοινοτάρχης στο Παλαιό Αγιονέρι και ο πρόωρος θάνατός του μας καταθλίβει.

Σε εφαρμογή των κυβερνητικών αποφάσεων, που ανακοινώθηκαν σήμερα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, αναστέλλεται από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών των δήμων Κιλκίς και Παιονίας.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 18:15

Χωρίς αυξήσεις στα δημοτικά τέλη από το Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Μηδενικές αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας, φωτισμού και στους ηλεκτροδοτούμενους χώρους για το 2021 αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με το νόμο του Κλεισθένη, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στη χθεσινή διά περιφοράς συνεδρίασή του.