Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 2:38:35 μμ

Αυτοδιοίκηση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (17-9-2015)

Την έξοδο του Δήμου Κιλκίς από το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid -19 αξιώνει επιτακτικά ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης με παρέμβασή του στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ο δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, απαντά στην επιστολή και στις κατηγορίες που κατέγραψε κατά της δημοτικής αρχής ο πρώην δήμαρχος, Χρήστος Γκουντενούδης, τονίζοντας:

"Κύριε Γκουντενούδη, προφανώς  έχετε μπερδέψει την έννοια της αντιπολίτευσης με την «πολιτική μικρότητα» και την «μανία καταδίωξης».

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 09:22

Ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παιονίας

Συντάκτης:

Από τις 14/09/2020 έως τις 30/09/2020  θα γίνει κατάθεση αιτήσεων για την ένταξη  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παιονίας στα κατά τόπους γραφεία του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-9-2015)

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:48

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης στο Κιλκίς (15-9-2020)

Συντάκτης:

Ενημερώνονται από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου, Αθηνών (μεταξύ 21ης Ιουνίου και Καραολή Δημητρίου), 25ης Μαρτίου, Οδησσού, Σάντας, Προφήτη Ηλία, Τσιρογιάννη (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη), Μανωλάκη (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη), Ηπείρου (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη), Στρωμνίτσης (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη) ότι πραγματοποιήθηκε έκτακτη διακοπή υδροδότησης στην οδό Καραολή Δημητρίου (θραύση του παλιού δικτύου και ακύρωση αυτού).

Ευχόμαστε καλή, δημιουργική και αγωνιστική χρονιά σε όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης.

            Ειδικά σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, που γεννούν ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια, λόγω των μεγάλων ευθυνών της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας.

Με την ευκαιρία έναρξης του νέου σχολικού έτους ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε σήμερα στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού σχολείων της πόλης επισκεπτόμενος το 4ο νηπιαγωγείο Κιλκίς, το 2ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Γυμνάσιο και το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς.

Από τη δημοτική παράταξη του Κιλκίς, "Συμμετέχω" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μέσα στα νέα περιοριστικά μέτρα που διανύουμε στους νομούς Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας και Κιλκίς, είναι και το κλείσιμο των λαϊκών αγορών.

Μία απόφαση απαράδεκτη διότι αυτό το μέτρο αντί να μειώσει τον κίνδυνο διασποράς του κοροναϊού τον μεγιστοποίησε.

Σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά, σε συνθήκες πρωτόγνωρες και δύσκολες στην διαχείριση τους. Οι μαθητές αλλά και η εκπαιδευτική κοινότητα όλης της χώρας καλούνται να διέλθουν μεταξύ των άλλων χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν την παιδεία στη χώρα μας και μέσα από τη δοκιμασία της τήρησης των αυστηρών μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.