Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 5:09:16 πμ

Αυτοδιοίκηση

Τρίτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης του Κώστα Σιωνίδη. Τι να περιμενει ο δημότης στα χρόνια που έρχονται. Πως θα αναστηθεί η γεωργία..

Συνέντευξη στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη.

Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Μπιντζένη, που εργαζόταν επί σειρά ετών στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας. Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένεια και τους συναδέλφους του και τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη. 

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας δια περιφοράς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, από 11π.μ. έως 1μ.μ. και τα θέματα είναι:

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συγκαλείται στις 12 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη, ώρα έναρξης 11.οο και λήξη 14οο για λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Με θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Κώστα Αναστασιάδη, ο οποίος εργαζόταν ως συμβασιούχος στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας. 

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς  από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020.

Τα γραφεία της ΔΕΥΑ ΚΙΛΚΙΣ σήμερα 6 Νοεμβρίου 2020, στο 2ο χιλ. Κιλκίς – Ξηρόβρυσης, θα παραμείνουν κλειστά λόγω ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 στο προσωπικό της.

Μεγαλώνουν οι αποστάσεις ασφαλείας στους πάγκους της λαϊκής αγοράς Κιλκίς από μεθαύριο, Σάββατο 7 Νοεμβρίου, με τον επανακαθορισμό των χωροταξικών τους ορίων στα πέντε μέτρα, βάσει των ισχυόντων μέτρων που αντιστοιχούν στο επιδημιολογικό επίπεδο αυξημένου κινδύνου όπου έχει υπαχθεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με σκοπό την αποφυγή της διασποράς του Covid-19. Για τον ίδιο λόγο ανεστάλη, όπως γνωστοποιήθηκε χθες, η παράλληλη υπαίθρια αγορά.

Η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος ενημέρωσης και προειδοποίησης για πλημμυρικά επεισόδια, με πληρότητα επιστημονικών στοιχείων τα οποία θα διατίθενται σε ψηφιακή μορφή στην Πολιτική Προστασία και στο ευρύ κοινό, είναι το επιστέγασμα της σύμπραξης ΔΕΥΑΚ – Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αναστέλλεται η λειτουργία της παράλληλης υπαίθριας αγοράς, η οποία διεξαγόταν την ίδια ημέρα και τις ίδιες ώρες με τη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της εξάπλωσης του Covid – 19.