Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 7:33:22 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 21:49

Δήμαρχος Κιλκίς: Στηρίζουμε την τοπική αγορά

Συντάκτης:
Το δικό του μήνυμα με το άνοιγμα της αγοράς στέλνει με ανάρτησή του ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, ζητώντας από τους δημότες τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

Την πάγια θέση του στην οποία παραμένει και τώρα μετά τον αιφνιδιασμό που επιφύλαξε η κυβέρνηση με το άνοιγμα των πλευρικών διοδίων στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης με δήλωσή του στο eidisis.gr.

Επιτρέπονται οι δραστηριότητες πώλησης εμπορικών και βιομηχανικών ειδών στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, υπό το πρίσμα της επανεκκίνησης του μεγαλύτερου φάσματος του λιανεμπορίου στο σύνολο της επικράτειας, από την περασμένη Δευτέρα.

Όπως αναφέρθηκα και σε προηγούμενη τοποθέτηση μου, η δυνατότητα για δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω πανδημίας, έγινε προϊόν εκμετάλλευσης από την σημερινή διοίκηση του δήμου ώστε να μπορεί να περνάει οτιδήποτε θέλει εν κρυπτώ και χωρίς καμία δημόσια συζήτηση.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 12:16

Η ΔΕΥΑ Παιονίας απαντά στη Λαϊκή Συσπείρωση

Συντάκτης:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας στις 12-1-2021, γνωστοποιούμε στους δημότες τα κάτωθι:

Με την προμήθεια νέων ηχητικών συστημάτων συναγερμού ενίσχυσε ο Δήμος Κιλκίς την  πολιτική προστασία της πόλης.

Για τη φετινή χρονιά προγραμματίζεται η εγκατάσταση - αντικατάσταση  ηλεκτρονικών και χειροκίνητων σειρήνων σε θέσεις που έχουν υποδειχθεί από ειδική επιτροπή, για την καλύτερη ηχητική κάλυψη του πολεοδομικού συγκροτήματος του Κιλκίς, στο πλαίσιο της πολιτικής σχεδίασης έκτακτης ανάγκης. 

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι διατίθεται ειδικός θερμαινόμενος χώρος για την προσωρινή φιλοξενία αστέγων κατά τη διάρκεια της νύχτας, εφόσον παρουσιαστεί περιστατικό αστεγίας. 

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 21:59

Γιατί τόση ανοχή;

Συντάκτης:

Γράφει ο Νίκος Σιάνας.
Το ότι η οδική συμπεριφορά ημών των Ελλήνων είναι πολλές φορές απαράδεκτη και επικίνδυνη είναι πλέον κοινό μυστικό. Άλλωστε αυτό το επιβεβαιώνουν κάθε χρόνο τα στατιστικά στοιχεία με τους εκατοντάδες τραυματίες και νεκρούς.

Σε 24ωρη επιφυλακή βρίσκεται και θα παραμείνει όλος ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, εφαρμόζοντας, πυρετωδώς από τα ξημερώματα της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2021,  το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει καταρτιστεί για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας "Λέανδρος".

Στη μάχη του χιονιά ρίχθηκε ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς ανακόπτοντας τον πυκνό χορό των νιφάδων στο δίκτυο της πόλης και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες οικισμών της ορεινής πλευράς του Κιλκίς.