Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 7:24:01 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Με τη διάθεση αναπνευστήρων, Bipap και υγειονομικού υλικού ολοκλήρωσε σήμερα τη δωρεά του στο Γενικό Νοσοκομείο ο Δήμος Κιλκίς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (18-2-2016)

Σε προηγούμενη έγγραφη τοποθέτηση μου μέσω του τύπου, αναφέρθηκα στην νοοτροπία και στην πρακτική της σημερινής διοίκησης του δήμου Παιονίας και του δημάρχου κ. Σιωνίδη. Η παραποίηση της πραγματικότητας και η διαστρέβλωση των δεδομένων αποδεικνύεται περίτρανα και στο τελευταίο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του δήμου.

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστοί  για τρίτη συνεχή μέρα οι Δημοτικοί Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, οι δομές προσχολικής αγωγής της ΚΔΕΚ καθώς και το ΚΔΑΠ ΜεΑ λόγω της κακοκαιρίας και της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

Θύελλα αντιδράσεων από παραγωγούς και μικρομεσαίους εμπόρους, καθώς η κυβέρνηση φέρνει σχέδιο νόμου το οποίο θα περιλαμβάνει την εκχώρηση των Λαϊκών Αγορών σε εργολάβους και μεγαλεμπόρους.

Ο Δήμος Κιλκίς απλώνει στοργικά ένα χέρι βοήθειας στους ηλικιωμένους συνανθρώπους που δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον και αναλαμβάνει τη μετακίνησή τους προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα για τον εμβολιασμό τους στο πλαίσιο της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού για την Covid – 19.

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη δε θα λειτουργήσουν και αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου οι Δημοτικοί Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κιλκίς λόγω της κακοκαιρίας και της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη  αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου θα μείνουν  κλειστοί οι Δημοτικοί Παιδικοί - Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της πόλης του Κιλκίς, της Νέας Σάντας και του Χέρσου λόγω της παρατεινόμενης χιονόπτωσης και της επικράτησης ψύχους και παγετού.

Με κάθε διαθέσιμο μέσο, με  χειριστές, οδηγούς μηχανημάτων να ‘’οργώνουν’’ τους δρόμους το απόγευμα του Σαββάτου και όλο το βράδυ, κάτω από πολικές θερμοκρασίες, οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας επιχείρησαν να αποκρούσουν το χιονιά.

Για δεύτερο συνεχόμενο εικοσιτετράωρο τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς επιχειρούν κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της , στην πρώτη γραμμή της “μάχης” του αποχιονισμού, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο στο σύνολο της Π.Ε. , οι κεντρικές αρτηρίες και με έμφαση στα τμήματα που οδηγούν στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.