Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 5:36:47 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Η  υπηρεσία καθαριότητος του δήμου Παιονίας  σε συνεργασία με ειδικό εξωτερικό συνεργείο, πραγματοποίησε   εκτεταμένο καθαρισμό σημείων στα οποία   συσσωρεύονται συσκευασίες φυτοφαρμάκων.   

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο χρόνο της θητείας Σιωνίδη στο Δήμο Παιονίας αλλά αντί για μια αλλαγή επί τα βελτίω στην νοοτροπία της διοικήσεως όπως άλλωστε και μετ’ επιτάσεως επαγγελόταν ο νυν δήμαρχος, αυτό που οι δημότες μας βλέπουν είναι μια παρωχημένη αντίληψη διοίκησης σε όλα τα επίπεδα.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 11:17

Τα καπάκια της ΔΕΥΑ Κιλκίς σε τρεις φάσεις…

Συντάκτης:

Τον περασμένο Οκτώβριο γράψαμε για τα πλαστικά και εύθραυστα πλακάκια της ΔΕΥΑ Κιλκίς: Οι φωτογραφίες από το κέντρο της πόλης (Μ. Φωτίου) είναι απολύτως εύγλωττες.

Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς υπέβαλε ο ανεξάρτητος σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη του κ. Τονικίδη, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Συνεχίζονται τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, η οποία θα λειτουργήσει αυτό το Σάββατο 30 Ιανουαρίου με το 50% των εκθετών, ήτοι με εκατόν δεκατέσσερις παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές και με το σύνολο των περιοριστικών υγειονομικών ρυθμίσεων.

Καθαρίστηκε σχολαστικά ο χώρος πλησίον του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου και τοποθετήθηκαν πινακίδες που αποτρέπουν από την ελεύθερη – ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 21:20

Πρόσληψη τριών ατόμων στη ΔΕΥΑ Κιλκίς

Συντάκτης:

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΙΔΟΧ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4745/2020 για την κάλυψη αναγκών περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού θα πραγματοποιήσει η ΔΕΥΑ Κιλκίς.

 

Κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, την Δευτέρα 25/1/2021, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της «λειτουργίας» των πλευρικών διοδίων στον κόμβο Πολυκάστρου, η οποία σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση αρ.70/2021ΦΕΚ137/Β/19/01/2021 θα ξεκινούσε στις 22/01/21.

Η αντικεραυνική ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι ένα ακόμη μέτρο ισχυρής προστασίας με το οποίο εξοπλίζει τις σχολικές μονάδες η Δημοτική Αρχή Κιλκίς περιορίζοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί η πτώση κεραυνών στο σχολικό χώρο αλλά και τις ζημίες σε υποδομές του.