Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 1:47:27 πμ
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 19:29

«Πράξεις για τη Μακεδονία»: Υποστελέχωση της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κιλκίς

Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, που άπτεται της καθημερινότητας των πολιτών, έθεσε στους αρμοδίους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «ΠΡΑΞΕΙΣ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Σταμάτης Παπουλίδης.

 

Ειδικότερα, ο περιφερειακός σύμβουλος Κιλκίς έθεσε το ζήτημα της «Επιτακτικής ανάγκης της στελέχωσης της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κιλκίς μετά την αργία στην οποία ετέθησαν τρεις (3) υπάλληλοι».

Η ερώτηση:

ΠΡΟΣ:

1. Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα

2. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη

3. Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Σωκράτη Δωρή.

Κιλκίς, 21/03/2024

ΘΕΜΑ: Επιτακτική ανάγκη η στελέχωση της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κιλκίς μετά την αργία στην οποία ετέθησαν τρεις (3) υπάλληλοι.

 Στις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου 2024 τρείς (3) υπάλληλοι της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κιλκίς απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους και ετέθησαν σε αργία, με αποτέλεσμα από το σύνολο των έντεκα (11) υπαλλήλων της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών να υπηρετούν πλέον στην υπηρεσία οκτώ (8).

Η ήδη υποστελεχωμένη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε Κιλκίς, εκτός της πόλης του Κιλκίς, διατηρεί και γραφείο εξυπηρέτησης στη Γουμένισσα.

Να σημειωθεί, επιπλέον, ότι στους επόμενους μήνες ένας από τους εναπομείναντες οκτώ (8) υπαλλήλους θα συνταξιοδοτηθεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι απολύτως απαραίτητο να δοθεί λύση στο κενό που έχει δημιουργηθεί, με την άμεση κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης, καθώς οι υπάρχοντες οκτώ (8) υπάλληλοι, με μεγάλη δυσκολία προσπαθούν να ανταποκριθούν σε ένα τεράστιο όγκο υπηρεσιών, δυσανάλογο των δυνατοτήτων τους, προς τους πολίτες που προσέρχονται στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κιλκίς.

Πρέπει, στο αμέσως επόμενο διάστημα, να επιτευχθεί η απρόσκοπτη λειτουργία της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κιλκίς, ώστε το κοινό που προσέρχεται να εξυπηρετείται εύρυθμα, χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία  και τις συνεπακόλουθες διαμαρτυρίες από τους πολίτες.

Με βάση όλα τα ανωτέρω ερωτάται ο Περιφερειάρχης και οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες σε τι ενέργειες πρόκειται να προβούν, ώστε να επιλυθεί το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Με εκτίμηση,

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας,

Σταμάτης Παπουλίδης