Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, 9:40:48 πμ
etpa
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 15:39

Θα διορθώσουν το σοβαρό ατόπημα στην Παιονία

Συντάκτης:

Αναβλήθηκε στην Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης ύστερα από το αίτημα του μέλους της επιτροπής και αντιδημάρχου Παιονίας Γιάννη Αδαμόπουλου η συζήτηση για έγκριση ή μη  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας  για την ονοματοδότηση δρόμου της Γουμένισσας σε «οδό 4ης Νοεμβρίου 1944».


Η εν λόγω απόφαση που ελήφθη μάλιστα ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας στη συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου 2015 ήταν άστοχη από κάθε άποψη καθώς θα ετιμάτο η ημερομηνία όπου διεξήχθη η Μάχη στο  Νοσοκομείο Κιλκίς αμέσως μετά την απελευθέρωση, δηλαδή ουσιαστικά η έναρξη του εμφυλίου πολέμου!
Η άστοχη πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου Γουμένισσας προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας    πέρασε ουσιαστικά χωρίς να αντιληφθεί κάποιος τι συμβόλιζε η ημέρα αυτή.
Στη συνεδρίαση της επιτροπής Κιλκίς της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο κ. Αδαμόπουλος ζήτησε την απόσυρση – αναβολή του θέματος  καθώς, όπως είπε, θα εισαχθεί εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας για διαφορετική ονοματοδότηση του δρόμου.
Η πρόταση έγινε δεκτή και αποφεύχθηκε έτσι μια νέα εστία έντασης δοθέντος ότι υφίσταται ήδη ζήτημα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για ονοματοδότηση της οδού Νοσοκομείου σε οδό «Χρήστου Δρέλλια» απόφαση που ακυρώθηκε από την ίδια επιτροπή και προκαλεί αντιδράσεις εκατέρωθεν.