Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Νικαράγουα: Συγκρούσεις αστυνομίας με διαδηλωτές κατά του προέδρου
Τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο Πολυτεχνείο, στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας της Νικαράγουας, ένα από τα προπύργια αντικυβερνητικών φοιτητικών οργανώσεων.
Θεσσαλονίκη: Διπλή πυρκαγιά σε παραλιακό κέντρο διασκέδασης
Οι αντικαπνιστικοί νόμοι προσέφεραν πράγματι προστασία στην υγεία μας
Πρόκειται για την πρώτη ανασκόπηση που περιλαμβάνει στοιχεία για χιλιάδες νεαρούς ενήλικες που είχαν τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση για αρκετές δεκαετίες.
Επίσκεψη Παυλόπουλου στη Σύμη
Τη Σύμη επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Στη Σύμη, πριν από 73 χρόνια, στις 8 Μαΐου του 1945 υπεγράφη η παράδοση των νησιών της Δωδεκανήσου από τους Γερμανούς στις Συμμαχικές δυνάμεις.
Deutsche Welle: Σε έξαρση η εμπορία προσφυγικών εγγράφων στην Αθήνα

Η αρθρογράφος επισημαίνει ότι μετά από μια παροδική κάμψη των δραστηριοτήτων τους «οι έμποροι και κλεπταποδόχοι στην Ομόνοια και στην Πλατεία Βικτωρίας είναι και πάλι πιο ευδιάθετοι: Στο μεταξύ φθάνουν ξανά περισσότεροι πρόσφυγες στην ελληνική πρωτεύουσα.
Θέση επιμελητή Β' ψυχιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς
Θέση επιμελητή Β’ ψυχιατρικής προκήρυξε το νοσοκομείο Κιλκίς για το ψυχιατρικό του τμήμα.
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr
και η προθεσμία λήγει στις 24/05/2018, ώρα 23:59. Ολη η προκήρυξη βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.4ype.gr/uploads/e_paper/Proslipseis/iatriko/esy/kilkis_5.pdf.
Πρίγκιπας Κάρολος: «Η Ελλάδα είναι στο αίμα μου»
Άστατος καιρός σε Ιόνιο και ηπειρωτικά
Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τρίτη, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και τα βόρεια, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Στην Κύπρο o Πρωθυπουργός για την 4η Σύνοδο Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ
Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της Τριμερούς Συνόδου έχει ως εξής: