espa pkm

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026, 8:05:57 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Για το θέμα των γαλλικών φρεγατών επικρίνει την κυβέρνηση ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, με σχόλιό του στο Twitter, σημειώνοντας ότι "υπάρχουν 3 γραμμές για 2 φρεγάτες".

Ο βουλευτης της ΝΔ, στον λογαριασμό του στο Twitter, έκανε την εξής ανάρτηση:
Ο πρόεδρος Τραμπ θα μπορούσε να είχε αποφύγει την πολιτική ένταση που έχει προκληθεί γύρω από τον διορισμό του Ρόνι Τζάκσον στην ηγεσία του υπουργείου για τις Υποθέσεις των Βετεράνων, εάν είχε ακούσει την συμβουλή του Τζόνι Ίσακσον, σχολιάζει το «Politico».
Ο ιταλός επίτιμος πρόεδρος της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο διακομίστηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην αορτή, σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας La Repubblica.

Προαναγγελία λύσης στο «Μακεδονικό» παρά τις μέχρι τώρα προβλέψεις ότι οδηγούμαστε σε ναυάγιο, έκανε ο Γιαχάνες Χάν, αρμόδιος Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής.

Μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο ο κ.

Αυτοσχέδιο θερμοκήπιο καλλιέργειας χασίς είχε στήσει, στην αυλή του σπιτιού του, στην Κρύα Βρύση Πέλλας, 54χρονος που συνελήφθη.

Με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν σε επιτόπια έρευνα 502 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 30 εκατοστών, ενώ σε αποθήκη της ίδιας οικίας βρέθηκαν ακόμη πάνω από 6,5 κιλά χασίς.
Στις 9:30 αναμένεται η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ο υπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο ζήτημα που ανέκυψε με τις γαλλικές φρεγάτες, στην ανάγκη της αναβάθμισης των μαχητικών F16 της πολεμικής αεροπορίας για τα οποία δεν έλαβε τελικά αποφάσεις το προχθεσινό ΚΥΣΕΑ και φυσικά για την εξωτερική πολιτική της χώρας και τα δύο ανοικτά της μέτωπα, δηλαδή τα ελληνοτουρκικά αλλά και το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.
Με πρωτοβουλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στη σκιά των επεισοδίων που έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην πλατεία Σαπφούς, κλιμάκιο βουλευτών του κόμματος, βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στη Μυτιλήνη.

Συνελήφθη το πρωί  της Τρίτης 54χρονος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 54χρονου σε περιοχή της Πέλλας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του σε ειδικά διαμορφωμένο θερμοκήπιο, συνολικά 502 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 30 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, θα συναντηθεί, το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα.

Στην συνάντηση αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο θέματα που αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ομογένεια.

Προαναγγελία λύσης στο «Μακεδονικό» παρά τις μέχρι τώρα προβλέψεις ότι οδηγούμαστε σε ναυάγιο, έκανε ο Γιαχάνες Χάν, αρμόδιος Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής.

Μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο ο κ.