espa pkm

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026, 11:36:51 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ανέλαβε τα καθήκοντά του ως αντιδήμαρχος Κρουσσών ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Γιώργος Μπαλάσκας, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει:

Συντριβή στρατιωτικού αεροπλάνου σημειώθηκε στην Αλγερία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Μπουφαρίκ. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι στο αεροπλάνο υπήρχαν πάνω απο 100 άτομα και ό αριθμός των νεκρών είναι ακόμα άγνωστος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες το αεροπλάνο ήταν ένα μοντέλο Ilyushin Il-76, που μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό.

Ελέφαντες έκαναν μούσκεμα τουρίστες και ντόπιους που βρέθηκαν σήμερα, 11 Απριλίου στο ιστορικό πάρκο Ayutthaya στην Ταϊλάνδη.

Η παράδοση θέλει τους ελέφαντες να προετοιμάζουν τον κόσμο για το μεγάλο γεγονός του Songkran Festival που γίνεται κάθε χρόνο από τις 13 έως τις 15 Απριλίου για να γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους.

Σε κατάσταση διπλωματικής ετοιμότητας βρίσκεται η Ουάσινγκτον που πλέον επιβεβαιώνει πως ετοιμάζεται να απαντήσει στη φερόμενη επίθεση με χημικά όπλα που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ντούμα της ανατολικής Γούτα στη Συρία.
Μειώνει τα δρομολόγιά της από το αεροδρόμιο των Χανίων η Ryanair, επικαλούμενη τις υψηλές χρεώσεις των ελληνικών αεροδρομίων που ευνοούν μόνο τις εποχικές πτήσεις κατά τη θερινή περίοδο και προς διεθνείς μόνο προορισμούς.
«Η τουρκική προκλητικότητα είναι δεδομένη, εκφράζεται με διάφορες εκφάνσεις επιθετικότητας και δε μπορεί να αιφνιδιάσει κανέναν. Η ρητορική που χρησιμοποιούν Τούρκοι αξιωματούχοι αξιολογείται αναλόγως. Διπλωματικά από το ΥΠΕΞ, επιχειρησιακά από το ΥΠΕΘΑ και οργανώνονται σχέδια δράσης και πρωτόκολλα αντιμετώπισης του οποιουδήποτε κινδύνου», δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.
Την ανάγκη «σε κάθε χώρα να δυναμώσει η πάλη για να γίνουν τα κομουνιστικά κόμματα μαζικά εργατικά κόμματα» τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Κομουνιστικής Συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, στο Ευρωκοινοβούλιο.
Συντριβή στρατιωτικού αεροπλάνου σημειώθηκε στην Αλγερία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Μπουφαρίκ. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι στο αεροπλάνο υπήρχαν πάνω απο 100 άτομα και ό αριθμός των νεκρών είναι ακόμα άγνωστος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες το αεροπλάνο ήταν ένα μοντέλο Ilyushin Il-76, που μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό.
Ο αρχηγός της γερμανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας αντικατασκοπείας (BfV) Χανς-Γκέοργκ Μάασεν δήλωσε ότι είναι «πολύ πιθανό» η ρωσική κυβέρνηση να βρίσκεται πίσω από μια κυβερνοεπίθεση ενάντια σε δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Γερμανία παρότι παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να είναι 100% βέβαιος.
Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει "επίσημος κατάλογος πολιτικών ηγετών" που έχουν προσκληθεί στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ, αποκλείοντας έτσι την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι και τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.