espa pkm

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026, 11:36:43 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 22:38

Πρόστιμα Τροχαίας

Πήγε τις προάλλες πολίτης - οδηγός στα ΕΛΤΑ Κιλκίς  για να πληρώσει το πρόστιμο της Τροχαίας για παράβαση του Κ.Ο.Κ. Βγάζει λοιπόν τα χρήματά του, υπολογίζει το 50% του αναγραφόμενου ύψους προστίμου και τα δίνει στον υπάλληλο. Στο "μουγιουρντί" της  Τροχαίας αναγραφόταν το γνωστό: Εφόσον καταβληθεί εντός προθεσμίας 10 ημερών καταβάλλεται το 50% του αναγραφόμενου προστίμου.

Η Γαλλία θ’ ανακοινώσει «εντός των επόμενων ημερών» την απάντησή της στην καταγγελλόμενη επίθεση με χημικά στη Συρία και, εφόσον λάβει την απόφαση να προχωρήσει σε πλήγματα, αυτά θα χτυπήσουν τις «εγκαταστάσεις με τα χημικά» του καθεστώτος και σε καμία περίπτωση τους «συμμάχους» της Δαμασκού, τη Ρωσία και το Ιράν, δήλωσε σήμερα Τρίτη ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.






Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο αναμένεται να αποφανθεί επί του αμερικανικού σχεδίου ψηφίσματος που προβλέπει τη σύσταση διεθνούς μηχανισμού έρευνας για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία.

Η επίσκεψη στη Γαλλία του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν ολοκληρώθηκε με την υπογραφή 19 πρωτοκόλλων συμφωνιών μεταξύ γαλλικών και σαουδαραβικών επιχειρήσεων, συνολικού ύψους άνω των 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Δριμεία κριτική στην κυβερνητική οικονομική πολιτική ασκεί η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την ετήσια έκθεση της ΕΚΤ, σχετικά με την πορεία κρίσιμων οικονομικών και κοινωνικών μεγεθών.

Ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Χουλουσί Ακάρ αφού πραγματοποίησε επιθεωρήσεις στον ναύσταθμο του Γκιολτζούκ και σε στρατόπεδα της περιοχής της Καλλίπολης μίλησε για πολλά θέματα ανάμεσα τους το Αιγαίο και η Κύπρος.

Mea culpa από τον ιδρυτή του Facebook. Μαρκ Ζάκερμπεργκ, του οποίου η κατάθεση στο Κογκρέσο για το σκάνδαλο Cambridge Analytica βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ένα ρωσικό μαχητικό πέταξε αυτό το Σαββατοκύριακο σε χαμηλό ύψος πάνω από ένα γαλλικό πολεμικό πλοίο στην ανατολική Μεσόγειο, σε μια εσκεμμένη παραβίαση των διεθνών κανονισμών, ανέφερε σήμερα πηγή από το Πολεμικό Ναυτικό της Γαλλίας.






Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο αναμένεται να αποφανθεί επί του αμερικανικού σχεδίου ψηφίσματος που προβλέπει τη σύσταση διεθνούς μηχανισμού έρευνας για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία.

Mea culpa από τον ιδρυτή του Facebook. Μαρκ Ζάκερμπεργκ, του οποίου η κατάθεση στο Κογκρέσο για το σκάνδαλο Cambridge Analytica βρίσκεται σε εξέλιξη.