Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
O Τζέρι Aνταμς υπεραμύνεται της ιρλανδικής ενότητας
Δήμος Πειραιά: Διευκρινίσεις για τα απορρίμματα
Στις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό που δημιουργήθηκαν από την λήξη των συμβάσεων 250 εργαζομένων, οφείλεται η συσσώρευση απορριμμάτων στον Πειραιά, όπως διευκρινίζει η δημοτική αρχή της πόλης.
«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει επαρκές προσωπικό, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στον τομέα καθαριότητας» σημειώνει στην ανακοίνωσή του δήμος Πειραιά, προσθέτοντας ότι «όλο το διαθέσιμο, αυτήν τη στιγμή, προσωπικό της καθαριότητας βρίσκεται στους δρόμους, έτσι ώστε να αντιμετωπισθεί αυτή η έκτακτη κατάσταση».
Γερμανία: Αντισυνταγματικός ο τρόπος υπολογισμού του φόρου ακίνητης περιουσίας
Μπλερ: Να μην διακινδυνεύσει η ειρήνη στη Β. Ιρλανδία
Η αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες για την ειρήνη στη Βόρεια Ιρλανδία, λέει ο πρώην πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό DER SPIEGEL.
Σε καταστολή παραμένει ο 52χρονος επιχειρηματίας
Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου «Γ.
Νέο Amber Alert για τον 13χρονο Θανάση που χάθηκε στις 23 Μαρτίου
Οπωε τονίζεται χαρακτηριστικά:
Ο Θανάσης Σ., 13 ετών, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί παρά το γεγονός ότι οι ενέργειες αναζήτησής του συνεχίζονται.
Παρέμβαση υπουργείου Δικαιοσύνης για τον κρατούμενο απεργό πείνας
Σε παρέμβαση, προκειμένου να υπερασπιστεί την απόφαση να μην δοθεί εκπαιδευτική άδεια στον κρατούμενο απεργό πείνας Βασίλη Δημάκη, προχώρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αρμοδιότητα επί του θέματος, όπως σημειώνει άλλωστε και στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο επιχειρεί να εξηγήσει γιατί δεν δόθηκε η εκπαιδευτική άδεια.
Ρώσος πρέσβης: Δεν υπάρχει περίπτωση θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο
Την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εξέφρασε ο ρώσος πρέσβης, Αντρέι Μασλόβ. «Δεν μπορώ να φανταστώ ένοπλη σύγκρουση στο Αιγαίο. Πρόκειται για δύο χώρες μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας».