espa pkm

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, 7:51:55 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι πραγματοποιεί την Παρασκευή η Ανγκελα Μέρκελ μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησής της η οποία συγκροτήθηκε έπειτα από «ωδίνες« 171 ημερών, μετά τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου.
Η Τουρκία, με δηλώσεις του εκπροσώπου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, έκανε γνωστό ότι δεν έχει σκοπό να παραδώσει την πόλη Αφρίν στην κυβέρνηση της Συρίας, μετά την κατάληψη της πόλης απο Τουρκικές δυνάμεις και αντάρτες συμμάχους της.
Βίντεο με τους Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα αμέσως μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 στην Τουρκία έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές.

Το βίντεο το οποιο δημοσιεύεται από το κρατικό πρακτορείο Anadolu δείχνει κάποιους από τους αξιωματικούς, που υποστηρίζεται ότι συμμετείχαν ενεργά στην απόπειρα πραξικοπήματος να κρατούν όπλα και να διαφεύγουν από κάποιο στρατόπεδο.
Δύο τροχαία δυστυχήματα, με θύματα έναν 44χρονο και έναν 38χρονο, συνέβησαν με διαφορά λίγων ωρών στην περιοχή του Λεωνιδίου της Αρκαδίας. Ειδικότερα, αργά το βράδυ της Τετάρτης το δίκυκλο που οδηγούσε ο 44χρονος εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους από την πορεία του, στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Τυρού - Λεωνιδίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός.
Αγριο έγκλημα διαπράχθηκε, νωρίς το πρωί, στη Σταμάτα Αττικής, όταν 55χρονος σκότωσε τη 40χρονη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και σκότωσε την 40χρονη σύντροφό του έπειτα από διαπληκτισμό, στο σπίτι που διέμεναν.

Στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου «Σωτηρία» εισέβαλλαν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

Εργαζόμενοι και συνδικαλιστές, πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του νοσοκοκομείου για θέματα υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης.

Επίθεση δέχθηκαν δύο υποκαταστήματα τραπεζών στην οδό Χαλκοκονδύλη, στο κέντρο της Αθήνας, από ομάδα αγνώστων.

Περίπου δέκα άτομα, προκάλεσαν φθορές στα ATM και τις τζαμαρίες των τραπεζών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Το Κυπριακό και οι τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ θα είναι τα θέματα, που θα συζητήσει την Πέμπτη ο Κύπριος ΥΠΕΞ, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην πρώτη συνάντηση του με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.
Ενταση επικράτησε στη συζήτηση στη Βουλή το πρωί της Πέμπτης όταν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απάντησε στις ερωτήσεις που είχαν καταθέσει οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ) και Αριστείδης Φωκάς (Ένωση Κεντρώων) σχετικά με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αγριο έγκλημα διαπράχθηκε, νωρίς το πρωί, στη Σταμάτα Αττικής, όταν 55χρονος σκότωσε τη 40χρονη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και σκότωσε την 40χρονη σύντροφό του έπειτα από διαπληκτισμό, στο σπίτι που διέμεναν.