Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πιλοτικό πρόγραμμα για δίκτυο 5G στην πόλη των Τρικάλων
Πλειστηριασμοί: Κατηγορίες για επτά πλημμελήματα στους συλληφθέντες
Οι συλληφθέντες, δύο μέλη της Λαϊκής Ενότητας και ένα μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, οδηγήθηκαν στην εισαγγελία, όπου από νωρίς το πρωί της Πέμπτης τούς περίμεναν δεκάδες φίλοι τους, μέλη της ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλη της ΑΔΕΔΥ και πολλοί άλλοι φωνάζοντας συνθήματα συμπαράστασης.
Σφράγιση πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Αχαρνών
Από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων από το πάρκινγκ.
Κατρούγκαλος: Προοπτικές ενίσχυσης των σχέσεων Ελλάδας - Μπαχρέιν
Οργή από Ομοσπονδία Κωφών για δηλώσεις Ζουράρι περί «κωφάλαλου Σαββίδη»
Σε νέο νομοσχέδιο οι αλλαγές στις σχολές οδηγών
Υπόθεση Σκριπάλ: Κοινό ανακοινωθέν Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, ΗΠΑ κατά της Ρωσίας
Μέι: Διακόπτουμε τις σχέσεις μας με τη Μόσχα
Γερμανία: Εμπορικός πόλεμος με τις ΗΠΑ θα μπορούσε να είναι επιζήμιος
Βρετανία: Ακίνδυνο το πακέτο στο κοινοβούλιο
"Μας κάλεσαν (...) για ένα ύποπτο πακέτο που παραδόθηκε σε γραφείο στο Ανάκτορο του Ουέστμινστερ", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της βρετανικής πρωτεύουσας.