Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σομαλία: Εκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Μογκαντίσου
Στην «κατάψυξη» Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα
Μέχρι τις 15 Μαρτίου θα έχουν κλείσει όλες οι μπάρες του Μετρό
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, ο προγραμματισμός είναι ο ακόλουθος:
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Βαγιωνάς
Ο 78χρονος βουλευτής ένοιωσε δυσφορία την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης.
Σπυράκη: Αδύναμος πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας
Ενημέρωση της Βουλής για το Κυπριακό από τους ΥΠΕΞ Κύπρου και Ελλάδας
Ιταλία: Τα μετεκλογικά σενάρια σε ένα κατακερματισμένο πολιτικό τοπίο
Γερμανία: Ισόβια σε Παλαιστίνιο για τρομοκρατική επίθεση στο Αμβούργο
Πούτιν: Οφείλουμε να μειώσουμε 50% το ποσοστό της φτώχειας
Πιερία: Τέσσερις συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης
Το 16χρονο -σήμερα- θύμα φέρεται να υφίστατο ασελγείς πράξεις από την ηλικία των 6 ετών και επί μία 6ετία (2008-2014).