Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Έπιασε τόπο ο φιλανθρωπικός χορός του “Αγίου Τρύφωνα”
Ξεχωριστός και επιτυχημένος ο απογευματινός Χριστουγεννιάτικος «Φιλανθρωπικός καφές» που διοργάνωσε, ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος του «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου2017, στις 4:30 μ.μ., στο Maison CafeBar στη Γουμένισσα. Πολύς κόσμος βρέθηκε στην εκδήλωση ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Συλλόγου,
Ολοκλήρωση του βιωματικού εργαστηρίου «Το σπίτι των παιδιών» για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
Ολοκληρώθηκε στο Κέντρο Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 το βιωματικό εργαστήρι «Το Σπίτι των παιδιών» που απευθυνόταν σε δασκάλους και νηπιαγωγούς και διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Ομιλία Ειρήνης Αγαθοπούλου στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου
Στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλες, παρευρέθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2017 η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) Ειρήνη Αγαθοπούλου, καλεσμένη από τους διοργανωτές για να συμβάλει ενεργά εκ μέρους της ελληνικής αποστολής στη συζήτηση της συνάντησης Στρογγυλής Τραπέζης με τίτλο «Gender-based violence against migrant and ethnic minority women: addressing the issue from a European perspective» (Βία με βάση το φύλο κατά των γυναικών μεταναστών και των εθνοτικών μειονοτήτων: αντιμετώπιση του θέματος από ευρωπαϊκή προοπτική).
Συνεργασία του Ατέρμονα με τον Εθνικό Αξιούπολης
Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ στα πλαίσια ενός μακροχρόνιου προγραμματισμού της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, αναγγέλει την συνεργασία του με το Αθλητικό Σωματείο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ.
Ήττα για τις Ελπίδες Κιλκίς
Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τον Β γύρο του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς η νεανική ομάδα του Αλέξανδρου, Ελπίδες Κιλκίς ,από την Προοδευτική Σταυροχωρίου με 0-1.
Ιδιώτες και διόδια
Όπως γράφουμε και στο σχετικό ρεπορτάζ "Εν κρυπτώ και παραβύστω" η ιδιωτική εταιρεία που κατασκεύασε τα διόδια προσλαμβάνει και τους 27 εργαζόμενους στα διόδια Ευζώνων.
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών στο Ιράν
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 51 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Ραβάρ, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, ενω το εστιακό του βάθος είναι στα 10 χιλιόμετρα.
Καταλωνία: Εκλεισαν οι κάλπες - Οι αναποφάσιστοι κρίνουν τις εκλογές
Την εκλογική νίκη διεκδικούν κόμματα που θέλουν η Καταλονία ανεξάρτητη και κόμματα που επιθυμούν να παραμείνει ημιαυτόνομη περιφέρεια της Ισπανίας.
Βουλή: Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την τροπολογία στους πλειστηριασμούς
Μια διάταξη που έχει προκαλέσει «γκρίνιες» και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αναμένεται να τεθεί στην συνάντηση που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει αργά σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το μεσημέρι ο κ.
Κίνημα Αλλαγής: Στις 16 - 18 Μαρτίου πραγματοποιείται το συνέδριο του
Στην απόφαση του το Πολιτικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τη Φώφη Γεννηματά και τους Γιώργο Παπανδρέου, Σταύρο Θεοδωράκη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Γιώργο Καμίνη και Νίκο Ανδρουλάκη κάνει λόγο συνέδριο «αναγέννησης της Παράταξης» που θα είναι «ανοιχτό δημοκρατικό και συμμετοχικό».