espa pkm

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2026, 12:24:10 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σφοδρή κριτική επιφύλαξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκης τόσο στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα όσο και στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για την τραγωδία στην Δυτική Αττική. Μιλώντας κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για το κοινωνικό μέρισμα, ο κ.
Διεξάγετα το μεσημέρι της Δευτέρας στην ολομέλεια της Βουλής η αναβληθείσα συζήτηση του κυβερνητικού νομοσχεδίου για το Κοινωνικό Μέρισμα.


Θεοδωράκης: Δεν θα στερήσουμε το καρβέλι από τους πολίτες

Ανακοινώνεται  από την Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ (Δ.Α.Ο.Κ.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ότι εκδόθηκε η με αριθμό 109/122248/17-11-2017 διευκρινιστική εγκύκλιος σε θέματα εφαρμογής της διαδικασίας έκδοσης άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων (ΑΔΚΕ)  (ΑΔΑ: ΩΞΘ54653ΠΓ-ΞΤΜ) με την οποία διευκρινίζονται τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κιλκίς, μετά τη θλιβερή είδηση  του πρόωρου θανάτου του αγαπητού συναδέλφου και μέλους του Δ.Σ.,  Μουρτιάδη Ιωάννη, εκτιμώντας το ήθος και την προσφορά του στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,

και σε ένδειξη πένθους, σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Διεξάγετα το μεσημέρι της Δευτέρας στην ολομέλεια της Βουλής η αναβληθείσα συζήτηση του κυβερνητικού νομοσχεδίου για το Κοινωνικό Μέρισμα.


Θεοδωράκης: Δεν θα στερήσουμε το καρβέλι από τους πολίτες
Σε 24ωρη απεργία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λειτουργία του Μετρό.

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών σε σχετική ανακοίνωση τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι προχωρά άμεσα και δυναμικά «για να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τις αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του….
Σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος πρώην μαθητών ιερατικής σχολής, η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό του Βατικανού, κατήγγειλε η εκπομπή Le Iene, του τηλεοπτικού ομίλου Μπερλουσκόνι.

Δύο πρώην μαθητές δήλωσαν πως, όταν ήταν έφηβοι δεκαπέντε ετών, παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από εικοσάχρονο μαθητή της σχολής, ο οποίος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, διέθετε σημαντική εξουσία και είχε εξασφαλίσει ατιμωρησία στο εσωτερικό της σχολής.
Ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε Ρόμπερτ Μουγκάμπε συμφώνησε να παραιτηθεί έπειτα από 37 χρόνια στην εξουσία, όπως μετέδωσε σήμερα, Δευτέρα, το CNN, αφού απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά σε ενδεχόμενη παραίτησή του σε διάγγελμα που εκφώνησε το βράδυ της Κυριακής.
Έτοιμη να προσφέρει στην Βρετανία την πιο «φιλόδοξη εμπορική συμφωνία» μετά το Brexit είναι η ΕΕ όπως δήλωσε την Δευτέρα, ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit Μισέλ Μπαρνιέ, υπό τον όρο ότι το Λονδίνο θα τηρήσει τους όρους του διαζυγίου.
«Η κατάσταση που αντιμετωπίζει η Γερμανία μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης είναι πρωτοφανής», είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γερμανίας Σταϊνμάιερ.

«Ολα τα κόμματα έχουν ευθύνη να προσπαθήσουν για τον σχηματισμό κυβέρνησης στο άμεσο μέλλον», σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι «θα έχει συνομιλίες με τους ηγέτες όλων των κομμάτων που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις για την Τζαμάικα».