espa pkm

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2026, 11:11:16 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

2ος όμιλος

Κιλκισιακός - Άρης Παλαιοχωρίου 0-0

Φίλιππος Αλεξάνδρειας- Εδεσσαϊκός 0-1

Πιερικός - Μακεδονικός 1-1

Αλμωπός Αριδαίας - ΦΑΣ Νάουσας 3-1

Καμπανιακός - Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 0-1

Ηρακλής - Αγροτικός Αστέρας 0-0

ΑΠΕ Λαγκαδά - ΑΕ Καρίτσας 4-0

Ρεπό: ΑΟ Καρδίας

Πορεία για την ειρήνη πραγματοποίησαν σήμερα, Κυριακή, χιλιάδες Ισραηλινές και Παλαιστίνιες γυναίκες, στις όχθες του Ποταμού Ιορδάνη.

Αρκετές από τις γυναίκες ήταν ντυμένες στα λευκά, ενώ έστησαν την «σκηνή της ειρήνης», τιμώντας τους πατριάρχες προγόνους των Εβραίων και των Μουσουλμάνων.
Να δοθεί ξανά η χαμένη αξιοπρέπεια στους οικονομικά παραγκωνισμένους ζητεί ο αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος Γιόζεφ Στίγκλιτς αποδίδοντας την επιτυχία του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ και του Κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία (ΑfD) στην εξέγερση των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης.
Δεκάδες χιλιάδες άτομα διαδήλωσαν την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, Βαρκελώνη, εκφράζοντας την αντίθεση τους στην οποιαδήποτε ανακήρυξη ανεξαρτησίας από την Ισπανία και δείχνοντας τη διαφορά απόψεων που υπάρχει μεταξύ των κατοίκων της περιοχής, για το ζήτημα αυτό.
Η γερμανίδα καγκελάριος Aνγκελα Μέρκελ συναντήθηκε την Κυριακή με ηγέτες των συντηρητικών της Βαυαρίας, προκειμένου να ξεπεραστούν οι διαφορές που υπάρχουν σε πολιτικά ζητήματα, μεταξύ αυτών και η μετανάστευση. Οι συνομιλίες αυτές, διεξάγονται προκειμένου να εξευρεθεί κοινό πολιτικό έδαφος, που θα επιτρέψει την περαιτέρω διεξαγωγή συνομιλιών με άλλα κόμματα για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Το Συντηρητικό Κόμμα της Βρετανία απέπεμψε δύο ευρωβουλευτές του, αφού δεν τήρησαν την κομματική γραμμή και ψήφισαν απόφαση απαιτώντας από το Λονδίνο, να πράξει περισσότερα για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της ΕΕ, στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.
Τουλάχιστον έξι άτομα σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν, με τους περισσότερους να έχουν εγκαύματα μετά από έκρηξη που έγινε χθες σε εγκατάσταση διανομής καυσίμων, στην πρωτεύουσα της Γκάνας, Άκρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Στο αρχείο μπαίνει η δικογραφία που αφορά στο τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 με θύμα τον τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε για το θέμα.
Οι αστυνομικές αρχές στο Λονδίνο ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι άφησαν ελεύθερο τον άντρα που είχε συλληφθεί όταν το αυτοκίνητό του έπεσε χθες το απόγευμα πάνω σε πεζούς στην βρετανική πρωτεύουσα, με συνέπεια τον τραυματισμό 11 ανθρώπων.
Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 18:50

Στο αρχείο η υπόθεση Παντελή Παντελίδη

Στο αρχείο μπαίνει η δικογραφία που αφορά στο τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 με θύμα τον τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε για το θέμα.