Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Υεμένη: Νεκροί από drone πέντε μέλη της Αλ Κάιντα
Ο βομβαρδισμός έγινε καθώς οι ένοπλοι ταξίδευαν με αυτοκίνητο στην περιοχή Ραγκουάν, ενώ η αναγνώριση των πτωμάτων ήταν αδύνατη.
Ετοιμάζονται για επίθεση κατά του ΙΚ στη Ράκα
Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών στον Ασπρόπυργο
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), την ώρα που οι δύο μετανάστες βρίσκονταν στα χωράφια όπου δούλευαν στην περιοχή Γκορυτσά Ασπροπύργου, ομάδα πέντε ατόμων τους περικύκλωσε κι άρχισε να τους χτυπά με σιδερογροθιές στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα.
ΗΠΑ: Λήξη συναγερμού για τον τυφώνα Νέιτ
Ο Νέιτ κινείται με ταχύτητα 115 χιλιομέτρων ανατολικά-βορειοανατολικά της Νέας Ορλεάνης και συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας έως 140 χιλιομέτρων την ώρα.
Ενας νεκρός και τραυματίες από πιστολίδι σε μπαρ στη Γλυφάδα
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πυροβόλησαν έξω από το μπαρ, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγγέλου Μεταξά και Πανδώρας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν ένα άτομο αλβανικής υπηκοότητας, ενώ τραυματίστηκαν ένα ακόμα άτομο αλβανικής υπηκοότητας και δύο Έλληνες.
Επιτέθηκαν με βαριοπούλες στο ΚΕΠΥΟ
Ειδικότερα, οκτώ άτομα με βαριοπούλες και σφυριά, έσπασαν τις τζαμαρίες των γραφείων του ΚΕΠΥΟ, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Χανδρή, και στη συνέχεια διέφυγαν.