espa pkm

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026, 9:57:52 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνει τους κατοίκους των οικισμών Βάθης, Γερακαριού, Ευκαρπίας, Τερπύλλου, Μικροκάμπου, Μαυρονερίου, Αμαράντων, Αγίου Χαραλάμπους, Ισώματος και Επταλόφου ότι ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου δικτύου ύδρευσης και ξεκινά η διαδικασία σύνδεσης των ακινήτων.

Ο Δήμος Κιλκίς και η Δημοτική Κοινότητα Παλαιού Αγιονερίου τιμούν τη μνήμη του ηρωικού πιλότου Περικλή Στεφανίδη, τρία χρόνια μετά τον θάνατό του, με μια λιτή τελετή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 και ώρα 10:30 στην κεντρική πλατεία που φέρει το όνομά του.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 14-7-2021

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-7-2026)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-7-2026)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026 στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ. η ορκωμοσία των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Τετάρτη 15-07-2026, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

Ο τραγικός θάνατος του 20χρονου Θοδωρή από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης προκαλεί βαθύτατη θλίψη.

Στο κέντρο του Κιλκίς, απέναντι από τα νέα Δικαστήρια, στη συμβολή των οδών 21ης Ιουνίου 164 και Μόσκωφ, το «Θες» άνοιξε τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του 2025 και ήδη έχει αποκτήσει το δικό του σταθερό κοινό.

Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος.

 

20 Ιουλίου 1974 είναι η ημέρα που από την έλευσή της και μετά, τίποτα στο μαρτυρικό  νησί την Κύπρο, δεν θα είναι όπως προηγουμένως.