espa pkm

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2026, 8:58:16 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 16:50

Πρώτη δημόσια συνάντηση Νετανιάχου - Σίσι

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι είχε την Τρίτη την πρώτη του δημόσια συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, δείχνοντας την επιδίωξή του να επανέλθει στο διπλωματικό προσκήνιο της Μέσης Ανατολής.
Στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για δύο Τούρκους λαθρεμπόρους ναρκωτικών που συνδέονται με την οργάνωση και τη χρηματοδότηση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης - αξίας άνω των 30 εκατ. ευρώ - με το πλοίο «Noor-1», που είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2014, προχώρησαν οι δικαστικές αρχές του Πειραιά.
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 16:50

Παρέμβαση της ΝΔ στο ΕΣΡ για δημοσκόπηση

Προσφυγή στο ΕΣΡ με αφορμή τη δημοσιοποίηση δημοσκόπησης της εταιρείας «Commonview» έκανε η ΝΔ με στόχο τη διασφάλιση της νομιμότητας στη διεξαγωγή και τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων.

Η προσφυγή έγινε εγγράφως με επιστολή του διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΝΔ Μιχάλη Μπεκίρη, προς τον πρόεδρο του ΕΣΡ Αθανάσιο Κουτρουμάνο.
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 15:50

Spiegel: «Μέρκελ, η μητέρα του ΑfD»

«Η Ανγκελα Μέρκελ αξίζει να καταψηφιστεί. Φέρει την ευθύνη για το γεγονός ότι θα μπουν στην γερμανική Βουλή οι ναζί. Ανεξάρτητα όμως από το σε ποιον θα δώσει κανείς την ψήφο του, η Μέρκελ θα παραμείνει καγκελάριος.
Το περιορισμένο ενδιαφέρον των ιατρών να εργαστούν στις νέες μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ιδίως αυτές που αναπτύσσονται στην περιφέρεια, παραδέχθηκε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε, μόλις 600 ιατροί από όλη τη χώρα έκαναν αίτηση για να συμμετάσχουν στο νέο σύστημα.
Περισσότερες από 2.000 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βεβαίωσαν από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στους δρόμους της Κρήτης κλιμάκια ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ συγκροτήθηκαν 135 συνεργεία, ελέγχθηκαν συνολικά 3.540 οχήματα και βεβαιώθηκαν 2.071 παραβάσεις.
Έκτακτη ενίσχυση ύψους 43 εκατ. ευρώ στη Λέσβο, για την χρηματοδότηση της αποκατάστασης των ζημιών και την αντιμετώπιση των στεγαστικών αναγκών που προκάλεσε ο σεισμός των 6,3 R της 12ης Ιουνίου 2017, υπέγραψε σήμερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 15:50

Συζήτηση για την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Τρεις συντάκτες του Βήματος και των Νέων, ο Διονύσης Νασόπουλος, ο Σεραφείμ Πολίτης και ο Αρης Ραβανός συζητούν και κρίνουν τις προτάσεις του προέδρου της ΝΔ.


Πηγή: Το Βήμα
Λίγες ώρες πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ η ηγέτιδα της Μιανμάρ, Αούνγκ Σαν Σου Κι, απηύθυνε την Τρίτη ένα μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα, καταδικάζοντας όλες τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Πολιτεία Ραχίν, ενώ δήλωσε έτοιμη να οργανώσει την επιστροφή των περισσότερων από 400.000 Ροχίνγκια που έχουν αναζητήσει καταφύγιο στο Μπανγκλαντές.
Το περιορισμένο ενδιαφέρον των ιατρών να εργαστούν στις νέες μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ιδίως αυτές που αναπτύσσονται στην περιφέρεια, παραδέχθηκε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε, μόλις 600 ιατροί από όλη τη χώρα έκαναν αίτηση για να συμμετάσχουν στο νέο σύστημα.