Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ενισχύεται η Γυναικεία Ομάδα
Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία της ενέταξε στο δυναμικό της η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, μιας και παίκτρια του ΑΟΚ αποτελεί και επίσημα από το πρωί της Πέμπτης η Χριστίνα Τσιόνκη.
Η 13χρονη αθλήτρια που αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά, από πολύ μικρή εντάχθηκε στις ακαδημίες του Εθνικού Αξιούπολης και υπό τις οδηγίες και τη σωστή δουλειά του Πασχάλη Μπαξεβάνη, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τον Κιλκισιακό όμως να τη κάνει δική του.
Ευχαριστούμε τον Εθνικό Αξιούπολης και καλωσορίζουμε τη Χριστίνα στη μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού!
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον ΑΘΛΟ Kιλκίς
Από 1 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς, που θα λειτουργήσει στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του 25ης Μαρτίου 32 ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ και 21ης Ιουνίου 43 Golden Athlos . Οι έγγραφες πραγματοποιούνται από 19.00 έως 21.00. Κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής Γίνονται είτε τηλεφωνικά στο Κιν.6942409447 είτε στο τηλ 23410 76465 η 23410 76305 .Πληρ.Πουντζουκιδης Κων/νος.
Ανανεωμένα τμήματα αθλητισμού και τμήματα δημιουργικής απασχόλησης με πολλές επιλογές δραστηριοτήτων Σας περιμένουμε όλους.
Δεν είχε απορία για τα έργα στο στάδιο;
Την ικανοποίησή του για την ένταξη δυο έργων στην Παιονία και συγκεκριμένα την ένταξη αποπεράτωσης του «Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Πέτρου» και την ένταξη κατασκευής του γηπέδου αντισφαίρισης «τένις» στην Αξιούπολη, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Θ. Παραστατίδης, ύστερα από σχετική ενημέρωση που είχε από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη.
Φώφη Γεννηματά: Συστράτευση για τη Νέα Αλλαγή
Ο Πούτιν δεν σκοπεύει να πάρει τηλέφωνο τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο Πεσκόφ δήλωσε πως ο Πούτιν συζήτησε την πυρηνική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από τη Βόρεια Κορέα με τον κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και πως οι δύο ηγέτες εξέφρασαν τις βαθιές ανησυχίες τους για την ασφάλεια στην κορεατική χερσόνησο.