Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο Πούτιν υπογράφει την στρατιωτική παρουσία στη Συρία για άλλο μισό αιώνα
Η συμφωνία η οποία είχε υπογραφεί τον Ιανουάριο στη Δαμασκό, ορίζει τους όρους υπό τους οποίους η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιεί την αεροπορική της βάση του Χμεϊμίμ στην επαρχία τη Λαττάκειας.
Στη φυλακή οι γονείς που κατηγορούνται ότι κακοποίησαν το βρέφος τους
Το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, με καψίματα και μώλωπες.
Ξανθός: Κάνουμε μια σοβαρή παρέμβαση αναβάθμισης της Πρωτοβάθμιας Υγείας
Υπερψηφίστηκε επί της αρχής του, από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και με τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τη Μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Υγείας και Φροντίδας.
Τζανακόπουλος: Θετική η έξοδος στις αγορές
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης, ο κ. Τζανακόπουλος εξήγησε:
«Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε, χωρίς τη διάθεση να θριαμβολογήσουμε, ως θετική εξέλιξη την έξοδο στις αγορές και από εκεί και πέρα έχουμε ένα χρόνο μπροστά μας ακόμη ένα χρόνο και την τρίτη αξιολόγηση που πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα και να μην έχουμε περαιτέρω αναταράξεις στην ελληνική οικονομία.
Βενεζουέλα: Τρεις νεκροί ο απολογισμός των συγκρούσεων
Ευκολότερη η πρόσβαση των ασθενών στα ακριβά και καινοτόμα φάρμακα
Νέες δομές για τους κρατούμενους στις φυλακές Μαλανδρίνου
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη υπουργού Δικαιοσύνης στα 16 χρόνια λειτουργίας του σωφρονιστικού αυτού καταστήματος.
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κάρολος Παπούλιας
Ο 88χρονος πολιτικός νοσηλεύθηκε τις τρεις τελευταίες ημέρες στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Μετροπόλιταν, μετά από λοίμωξη που εμφάνισε στο αναπνευστικό σύστημα.
Πρ. Παυλόπουλος: Ο ελληνικός λαός αντέχει και θα αντέξει
Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας μέσω ΟΑΕΔ σε δομές υποστήριξης προσφύγων
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, θα μπορούν από την Παρασκευή (28/07) στις 12 το μεσημέρι και μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 8 Αυγούστου, να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και ως πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (ονομασία χρήστη και συνθηματικό).