espa pkm

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2026, 9:53:57 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τον «ουσιαστικό αποκλεισμό» της πειθαρχικής απομόνωσης ανηλίκων κρατουμένων προβλέπει εγκύκλιος του γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχη Φυτράκη.

Παράλληλα, έπαψαν να λειτουργούν τα πειθαρχικά κελιά των φυλακών Πάτρας και Κέρκυρας.
Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 20:00

DW: Το μήνυμα της κάλπης του NRW

Ποιοι είναι οι λόγοι της ιστορικής ήττας των Σοσιαλδημοκρατών στις χθεσινές περιφερειακές εκλογές στο παραδοσιακό τους προπύργιο; Και ποια τα μηνύματα ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου;

Από την Τρίτη ξεκινούν τις κινητοποιήσεις κόντρα στη συμφωνία με τους δανειστές οι οδηγοί των λεωφορείων στην Αθήνα, οι οποίοι προγραμματίζουν στάσεις εργασίας μέχρι και την Πέμπτη. Την Τετάρτη, μέρα γενικής απεργίας, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας και στα υπόλοιπα συγκοινωνιακά μέσα.
Ο Εντουάρντ Φιλίπ είναι ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας όπως ανακοινώθηκε από το Ελιζέ.

Ο 46χρονος συντηρητικός πολιτικός απόφοιτος της ΕΝΑ (Ανώτατη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας), απ' όπου έχει αποφοιτήσει και ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν, διετέλεσε δήμαρχος της Χάβρης από το 2010.
Η εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν μπορεί να φέρει νέα δυναμική στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πριν από συνάντησή της με τον γάλλο πρόεδρο.

«Το μέλλον της Γερμανίας βρίσκεται στην Ευρώπη.
Τις ήδη τεταμένες γερμανοτουρκικές σχέσεις ήρθε να επιδεινώσει η απόφαση των τουρκικών αρχών να μην επιτρέψουν σε γερμανούς βουλευτές να επισκεφτούν στρατιώτες που σταθμεύουν στη νατοϊκή βάση του Ιντσιρλίκ.

Οι δράστες της πρόσφατης παγκόσμιας κυβερνοεπίθεσης που έπληξε τα δίκτυα των ηλεκτρονικών υπολογιστών σε 150 χώρες φέρεται ότι συγκέντρωσαν περισσότερα από 42.000 δολάρια από τους χρήστες, σύμφωνα με δημοσίευμα των The Times.

Σε συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της 17ης Μαρτίου, που εξήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, καλούν τα μέλη τους ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ), καθώς και η Ένωση Ιατρών Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Eνημέρωση προς τους 27 πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το έργο της χώρας μας στην αντιμετώπιση και τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το πρωί από στελέχη του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής και της FRONTEX.
Τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής των MiXX Awards ανακοίνωσε το IAB Hellas, η οποία απαρτίζεται, όπως κάθε χρόνο, από ειδήμονες του παγκόσμιου δικτύου ΙΑΒ, που αξιολογούν τα σημαντικότερα έργα ψηφιακού μάρκετινγκ στην ελληνική αγορά με βάση διεθνή πρότυπα δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας.