Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στους 25 οι νεκροί στην Υεμένη από νέα επιδημία χολέρας
Τουρκία: Θέλει να χτίσει τείχος στα σύνορά της με το Ιράν
Συγχαρητήρια Παυλόπουλου προς Μακρόν για την εκλογή του
Επέστρεψε στην Ιρλανδία παραλία που «εξαφανίστηκε» πριν από 33 χρόνια
Μετά από παλίρροια γύρω στο Πάσχα, εκατοντάδες τόνοι άμμου «επέστρεψαν» στην περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία χρυσή αμμουδιά 300 μέτρων.
Τουρκία: 3.623 φορές ισόβια ζητούν εισαγγελείς να επιβληθούν στον Γκιουλέν
Παράλληλα οι δημόσιοι κατήγοροι ζήτησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα, να του επιβληθεί ακόμη η ποινή των 2.923 ετών φυλάκισης και πρόστιμο που να ισοδυναμεί με 2,2 εκατομμύρια ημέρες κράτησης.
Έντεκα νεκροί, εκατοντάδες αγνοούμενοι σε δύο ναυάγια ανοιχτά της Λιβύης
Συνάντηση Λαβρόφ - Τίλερσον στην Ουάσιγκτον τη 10η Μαΐου
ΥΠΕΣ: Επιχορήγηση 2,9 εκατ. ευρώ για την εξόφληση υποχρεώσεων δήμων
Νέοι φορείς θα αναλάβουν τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης
Το ΣτΕ αποφασίζει για τις περικοπές στα εφάπαξ των γιατρών
Κατά την ακροαματική διαδικασία οι δικηγόροι των γιατρών, κ.