espa pkm

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2026, 1:05:32 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Άνοιξαν οι κάλπες στη Γαλλία για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Οι Γάλλοι καλούνται να δώσουν απάντηση στο δίλημμα Μακρόν ή Λεπέν, με τον πρώτο να διατηρεί μεγάλο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις.
Την ανάγκη να ξεπεραστεί η αμοιβαία δυσπιστία επισήμανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος συμπλήρωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τον Μακρόν για την παγκόσμια ασφάλεια, αλλά και στα διμερή ζητήματα.
Ξεναγήσεις στο Πανεπιστήμιο, την Ακαδημία και τη Βιβλιοθήκη, τα κτίρια της λεγόμενης Αθηναϊκής Τριλογίας, οργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο του εορτασμού των 180 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του.
Την πρωτοβουλία υπαλλήλου του ΟΑΕΔ στην Πάτρα, ο οποίος με τη βοήθεια συναδέλφων του κατάφερε ο Οργανισμός να αναβαθμίσει το πληροφοριακό του σύστημα, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση χρημάτων, εξήρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αν και οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι η μάχη θα κριθεί στο νήμα, το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών στο κρατίδιο του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν φαίνεται ότι θα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Γαλλίας θα μεταβεί σύντομα στο Βερολίνο για την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό, δήλωσε η ευρωβουλευτής, Σιλβί Γκουλάρ.

Ο Μακρόν «θα μεταβεί στο Βερολίνο για την πρώτη του επίσκεψη σε ξένη χώρα» επεσήμανε η Γκουλάρ του Δημοκρατικού Κινήματος (MoDem), το οποίο υποστηρίζει τον εκλεγμένο πρόεδρο.
Σε συναγερμό έχουν τεθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα Χανιά καθώς άνδρας ηλικίας περίπου 45 ετών ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτίριο του οργανισμού στην περιοχή Σούδας, κρατώντας πιστόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητά να του δώσουν πίσω άδεια περιπτέρου που του αφαιρέθηκε.
Επισκέψεις σε υπουργεία για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, αλλά και διπλωματικές επαφές στο εξωτερικό με στόχο τη θωράκιση της οικονομίας και την ενίσχυση της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού για τις επόμενες ημέρες.
Νεκρός ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Πόρτο Βαλίτσα Χαλκιδικής 48χρονος βούλγαρος δύτης, ο οποίος αγνοούνταν από την Κυριακή το απόγευμα. Είχε πάει για κατάδυση μαζί με παρέα συμπατριωτών του, αλλά, σε αντίθεση με τους φίλους του, ο ίδιος δεν επέστρεψε στην ακτή.
Κυριακή, 07 Μαϊος 2017 12:50

Θρίαμβος για CDU-κόλαφος για SPD


Αν και οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι η μάχη θα κριθεί στο νήμα, το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών στο κρατίδιο του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν φαίνεται ότι θα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο.