Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στα σκαριά ρύθμιση για 80.000 δάνεια του ΟΕΚ
Με αυτό το μέτρο θα ολοκληρωθεί η προστασία των δανειληπτών σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, όπως αναφέρθηκε στα εγκαίνια του νέου γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), σε χώρους του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, στην έδρα του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, Σολωμού 60 και Πατησίων.
Ξεκινούν οι πλειστηριασμοί κατοικιών με ποσό κατάσχεσης από €400.000 και άνω
Σύλληψη για ληστεία σε βάρος ζευγαριού στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης
Γεννηματά: Συμφωνία ντροπής και καταδίκης της χώρας
Ιβάν Σαββίδης: Ο Τσίπρας στη Βουλή μου θύμισε τον Πούτιν
Αλλοι 116 πρόσφυγες στη Χίο - Στους 62.018 πανελλαδικά
Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση Τσίπρα για τη συμφωνία
Εκρήξεις στο οικονομικό κέντρο του Τορόντο
Η αστυνομία απέκλεισε τμήμα της περιοχής ενώ πυκνοί καπνοί έβγαιναν από τις σχάρες των υπονόμων.
Σύνταγμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ανακοίνωσε ο Μαδούρο
Στο περιθώριο των εορτασμών για την Πρωτομαγιά, ο Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε λαϊκές συνελεύσεις για νέο Σύνταγμα, αποκλείοντας από την όλη διαδικασία «τις παλαιές δομές των πολιτικών κομμάτων».