Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γερμανικά ΜΜΕ: Μακρόν όπως... Ομπάμα
Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί σε ισάριθμα τροχαία
Το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 7.30 το απόγευμα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος της Γερακαρούς, ύστερα από σύγκρουση Ι.
Σε λειτουργία οι σταθμοί διοδίων στην Ιόνια Οδό
Όπως ανακοινώθηκε από τη Νέα Οδό, η ζώνη χρέωσης που τίθεται σε εφαρμογή στο συγκεκριμένο τμήμα περιλαμβάνει το μετωπικό σταθμό διοδίων του Αγγελοκάστρου και τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων στον ανισόπεδο κόμβο Κουβαρά.
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά η κίνηση στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Υπενθυμίζεται πως τα δρομολόγια είχαν διακοπεί λόγω της σύγκρουσης αμαξοστοιχίας με φορτηγό, που σημειώθηκε στο τμήμα Τιθορέας.
Πηγή: Το Βήμα
Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε επτάχρονη
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η ανήλικη παρασύρθηκε, τη στιγμή που διέσχιζε τον δρόμο, από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 61χρονος.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν Μακρόν
Ωστόσο, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου με ανάρτησή της στο twitter σχολίασε: «Αριστερή στάση ευθύνης από το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας.
Το «Βατερλώ» του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Γαλλία
Από το 2012, όταν ο Ολάντ κέρδισε τις εκλογές και το κόμμα στη συνέχεια εξασφάλισε σχεδόν τη συντριπτική πλειοψηφία στη Βουλή, πλέον δεν υπάρχει.
Μεξικό: 35 νεκροί από συγκρούσεις συμμοριών ναρκωτικών
Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, μόνο στην πολιτεία Σιναλόα σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι σε διαφορετικά περιστατικά, από το πρωί της Κυριακής.
Διαγραφές - εξπρές για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών
Μεσολόγγι: Σώος βρέθηκε υποβρύχιος αλιέας που αγνοείτο
Ειδικότερα, νωρίς σήμερα το πρωί ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Μεσολογγίου πως αγνοείται 34χρονος υποβρύχιος αλιέας στην περιοχή της παραλίας «Λούρου» της Αιτωλοακαρνανίας.