Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στην πλατεία Ειρήνης οι δάσκαλοι Ειδικής Αγωγής
Προς όλους τους Συλλόγους Γονέων
Αγαπητοί γονείς των μαθητών μας,
Αν και γνωριζόμαστε χρόνια, ας συστηθούμε ξανά. Είμαστε οι δάσκαλοι των παιδιών σας, μας γνωρίζετε, μας βλέπετε καθημερινά στα σχολεία των παιδιών σας, σε ειδικά δημοτικά σχολεία, σε ειδικά νηπιαγωγεία, σε τμήματα ένταξης και σε παράλληλη στήριξη.
Εδώ και δεκαπέντε χρόνια, με την ίδρυση των πανεπιστημιακών τμημάτων Ειδικής Αγωγής, επιλέξαμε συνειδητά να υπηρετήσουμε τον χώρο της ειδικής εκπαίδευσης, διδάσκοντας μαθητές με αναπηρία ή/ και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, να συνεισφέρουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας της Ειδικής Εκπαίδευσης στη χώρα και να προστατεύσουμε τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.
Από την Κιργιζία ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μετρό της Αγίας Πετρούπολης
Το interfax μετέδωσε ότι αναζητούνται δύο άτομα, ενώ σύμφωνα με άλλα ΜΜΕ ο δράστης είναι ένας και προέρχεται από την Κεντρική Ασία.
Μέρκελ: Ο προστατευτισμός βλάπτει την ανταγωνιστικότητα
Οργή στο Βερολίνο γιατί δεν φωταγωγήθηκε η Πύλη του Βραδεμβούργου με τα χρώματα της Ρωσίας
Συρία: Δεκάδες οι νεκροί από αεροπορική επιδρομή με «τοξικό αέριο»
«Πάγωμα» κατασχέσεων για πρόστιμα σε δήμους με ρύθμιση χρεών
Ευρωβουλή: Καταγγελίες περί κακοδιαχείρησης πόρων για το προσφυγικό στην Ελλάδα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική Κορίνθου - Πατρών την Τεταρτή
Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», από τις 07:00 αύριο το πρωί, έως τις 19:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα, μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων και Ακράτας.
Οταν ο Κουρουμπλής συνάντησε τη Μέρκελ
Από την Κιργιζία ο δράστης της τρομικρατικής επίθεσης στο Μετρό της Αγίας Πετρούπολης
Το interfax μετέδωσε ότι αναζητούνται δύο άτομα, ενώ σύμφωνα με άλλα ΜΜΕ ο δράστης είναι ένας και προέρχεται από την Κεντρική Ασία.