Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Την Πέμπτη ανοίγουν οι εργασίες του 1ου Συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
Στις 19.00 το απόγευμα ανοίγουν οι εργασίες με την εισηγητική ομιλία του Ιάσονα Παπαδόπουλου, γραμματέα του Κ.
Νέο διπλό χτύπημα από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων
Αρχικά, πέντε άντρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν σε εργοστάσιο ζυθοποιίας στο Σχηματάρι, στις 3.20 τα ξημερώματα της Τρίτης.
Ποινική δίωξη κατά των ληστών του Φαλήρου
Βουλή: Συγκροτήθηκε η προανακριτική επιτροπή για τον Γιάννο Παπαντωνίου
Γεννηματά: Ανίκανη και τυχοδιωκτική η πολιτική Τσίπρα
Ντάισελμπλουμ: Μισή απολογία για τα σχόλια σε βάρος του Νότου
Συρία: 58 νεκροί από αεροπορική επιδρομή με «τοξικό αέριο»
Μελίντα Γκέιτς: «Αντισταθείτε στις πολιτικές του Τραμπ» για την αντισύλληψη
Εκταφή για τους πεσόντες της ακταιωρού «Φαέθων», το 1964
Στις 8 Αυγούστου 1964 τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν την ακταιωρό «Φαέθων» στο καραβοστάσι «Ξερός», στον κόλπο της Μόρφου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά μέλη του πληρώματος.