Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι για την έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter ότι η ίδια και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ παρακολουθούν τις πληροφορίες από την Αγία Πετρούπολη.
Από την κεντρική Ασία ο ύποπτος της επίθεσης στο Μετρό
Το interfax μετέδωσε ότι αναζητούνται δύο άτομα, ενώ σύμφωνα με άλλα ΜΜΕ ο δράστης είναι ένας και προέρχεται από την Κεντρική Ασία.
Στην ντουλάπα του διαμερίσματος για πάνω από 12 ώρες ο 4ος ληστής
Στάση εργασίας στα τρόλεϊ από 11 έως 4 την Τετάρτη
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν πεντάωρη στάση εργασίας προκειμένου να συγκληθεί συνέλευση των εργαζομένων, με θέματα τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τον οικονομικό απολογισμό της Ένωσης.
Το Κατάρ αξιοποιεί το μεγαλύτερο πεδίο φυσικού αερίου στον κόσμο
Πρόκειται για το Βόρειο Πεδίο γεωτρήσεων φυσικού αερίου (North Field) το οποίο μοιράζεται με το Ιράν, ενώ η αξιοποίησή του καθυστέρησε προκειμένου να ολοκληρωθεί μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις που θα έχει η ταχεία ενεργειακή εκμετάλλευσή του.
Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξυλείας στον Νέο Κόσμο
Ο «Αγιος Μάρτιν» δεν θα καταργήσει ως εκ θαύματος τη λιτότητα
Το νομοσχέδιο - σκούπα για την Αυτοδιοίκηση, αντίβαρο στην αντιπαράθεση Σκουρλέτη - ΚΕΔΕ
Λίγο μετά το ναυάγιο των επαφών του με τους εκπροσώπους των αιρετών για το επίμαχο θέμα των αλλαγών του Καλλικράτη» απέστειλε στην ΚΕΔΕ και σε άλλους φορείς της Αυτοδιοίκησης προς ενημέρωση και σχολιασμό το πολυαναμενόμενο σχέδιο νόμου - σκούπα αναφορικά με εκκρεμή αυτοδιοικητικά ζητήματα.