espa pkm

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026, 1:12:00 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σημαντικός αριθμός συμβολαιογράφων, δικηγόρων, αστυνομικών, αλλά και υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής φέρεται να εμπλέκονται σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων με «λευκά» σύμφωνα συμβίωσης και εικονικούς γάμους που εξαρθρώνει τις τελευταίες ώρες η ΕΛΑΣ.
Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κατοικία της στο χωριό Κωνσταντινάτο στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην ισόγεια μονοκατοικία λίγο πριν από τις 10 το πρωί.
Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Στάινμάϊερ, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στις 7 και στις 8 Απριλίου.
Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου στις ΗΠΑ θα μπορούν να συνεχίσουν να πωλούν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους σε τρίτους χωρίς να λαμβάνουν πρώτα άδεια, μετά την ανάκληση από το Κογκρέσο ενός νομοσχεδίου που είχε ψηφιστεί επί Ομπάμα.
Ο κύβος ερρίφθη εκ μέρους του Μεγάρου Μαξίμου για το κλείσιμο της συμφωνίας με τους δανειστές και εν όψει των μέτρων που θα πρέπει να ψηφιστούν, τηρούνται χαμηλοί τόνοι και αποφεύγονται οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις.
Ένας 56χρονος τετραπληγικός άνδρας, παράλυτος οκτώ χρόνια από τους ώμους και κάτω, μετά από ατύχημα με ποδήλατο, μπόρεσε να φάει και να πιει έναν καφέ μόνος του χάρη σε νευρο-προσθετικό σύστημα που συνδέει τον εγκέφαλό του με τους μυς του.
Η ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αναμένεται να έχει συνάντηση και με την Φώφη Γεννηματά (στις 11.30 το πρωί).
Ένα μέτωπο περίπου 1.300χλμ στις ανατολικές ακτές της Αυστραλίας αντιμετωπίζει τον κίνδυνο πλημμυρών μετά το πέρασμα του κυκλώνα Debbie. Το φαινόμενο άφησε πίσω του τρεις τραυματίες, μεγάλες ζημιές και χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα.
Μετά την επανεκλογή του Ντόναλντ Τουσκ στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρά τη θέληση της πολωνικής κυβέρνησης, ο πολιτικός του αντίπαλος Γιάροσλαβ Κατσίνσκι οδηγεί τη σύγκρουση στα άκρα.

Ενα Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Peruvian Airlines πήρε φωτιά την Τρίτη το απόγευμα στη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης που πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο Χαούχα στο κεντρικό Περού, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.