espa pkm

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026, 1:11:58 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Η Αμερική Πρώτη» φωνάζει ο Ντόναλντ Τραμπ. «Η Βρετανία Πρώτη» λένε οι υποστηρικτές του Brexit. «Η Γαλλία Πρώτη» η Μαρίν Λεπέν και το Εθνικό Μέτωπο. «Η Ρωσία Πρώτη» διακηρύσσει ο Βλαντίμιρ Πούτιν του Κρεμλίνου.
Την άποψη ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μία έκτακτη κατάσταση «η οποία χρειάζεται μία λύση με προσφυγή στις εκλογές» εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε συνέντευξή του στον Σκάι.

«Οι αντιθέσεις είναι τόσο μεγάλες, το κυβερνητικό κόμμα έχει χάσει τόσο πολύ την αποδοχή του κοινού και υπάρχει μία αδυναμία να γίνει μία πολιτική που θα οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά.
Συζητείται στη Βουλή η πρόταση της κυβέρνησης για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον Γιάννο Παπαντωνίου.

Η πρόταση κατατέθηκε μετά από τις ποινικές δικογραφίες που διαβιβάστηκαν στη Βουλή και αφορούν στον πρώην υπουργό Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου, σχετικά με την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της απιστίας στρεφόμενης κατά του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, στο πλαίσιο σύναψης συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου.
Την πεποίθησή του ότι πρέπει να υπάρχει μια «γενναία ρύθμιση του χρέους», την οποία οι Ευρωπαίοι «έχουν υποσχεθεί από το 2012», εξέφρασε σε συνέντευξή του στο «ΚΡΗΤΗ TV», ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο 30χρονος που δικαζόταν για τις απόπειρες βιασμού γυναικών πριν από ένα χρόνο στο Μαρούσι. Το δικαστήριο τού επέβαλε ποινή κάθειρξης 16 ετών και δύο μηνών για έξι απόπειρες βιασμού, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή, και δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
Συζητείται στη Βουλή η πρόταση της κυβέρνησης για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον Γιάννο Παπαντωνίου.

Η πρόταση κατατέθηκε μετά από τις ποινικές δικογραφίες που διαβιβάστηκαν στη Βουλή και αφορούν στον πρώην υπουργό Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου, σχετικά με την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της απιστίας στρεφόμενης κατά του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, στο πλαίσιο σύναψης συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου.
Τι δουλειά μπορεί να βρει ένας πρώην πρόεδρος; Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και πρώην πρόεδρος της περιφέρειας της Οδησσού Μιχαήλ Σαακασβίλι απάντησε στο ερώτημα αυτό, ανακοινώνοντας ότι θα γίνει τηλεπαρουσιαστής εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής στο ουκρανικό κανάλι Zik.
Επίθεση κατά της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και της ηγεσίας τους εξαπέλυσε από το βήμα του Κοινοβουλίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η συζήτηση για τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου «δεν θα γινόταν ποτέ, αν δεν είχε υπάρξει ποτέ η πολιτική αλλαγή τον Ιανουάριο του 2015» υποστήριξε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι ο «αν λαός περιμένει από κάποιον καθαρή απάντηση, είναι από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».
Το «χρέος» του για την Κύπρο έτσι όπως αυτό διαμορφώθηκε από την κριτική του ανάγνωση της Ιστορίας μέχρι το σήμερα, με πλήρη αναφορά γεγονότων, ευθυνών, εύλογων ερωτηματικών, αλλά και πολλών μηνυμάτων και σκληρής κριτικής προς πολλές κατευθύνσεις, χωρίς μισόλογα, εξέθεσε, για πρώτη φορά, με πλήρη σαφήνεια ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά την ομιλία που εκφώνησε, σήμερα το βράδυ, στη Λευκωσία, στο Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τις Εθνικές Επετείους της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου.

Την  Κυριακή 26/3/2017, ο Αίας έδωσε δυο αγώνες.  Το μεσημέρι στις 12.00 οι Παγκορασίδες του Αίαντα αγωνίστηκαν εκτός έδρας, στο γυμναστήριο του Αγ. Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου, απέναντι στην ομάδα του ΓΑΣ Βαφύρα Δ.Δίου  , όπου και κατάφεραν με πολύ καλή επίδοση την 7η νίκη τους (σε 8 παιχνίδια) με 0-3 σετ, ακολουθώντας το πρότυπο της γυναικείας ομάδας μας.