espa pkm

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026, 4:27:05 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Ουκρανία απαγόρευσε στην Τζούλια Σαμοΐλοβα, την τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ρωσία στην Eurovision να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού, επειδή πραγματοποίησε συναυλία στην Κριμαία, την οποία η Μόσχα προσάρτησε στα εδάφη της το 2014.
Σε μία διαμεσολαβητική προσπάθεια για την επίλυση της πολιτικής κρίσης που έχει παραλύσει την πΓΔΜ επιδόθηκε ο επίτροπος για τη διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν. Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ορατά αποτελέσματα.
Την Κυριακή 19 Μαρτίου ετέθη σε λειτουργία η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά σε πέντε απομακρυσμένα νησιά από το επιστημονικό προσωπικού του
«Θριάσιου» Νοσοκομείου, μέσω του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής (ΕΔιΤ).
Επενδύσεις τουλάχιστον 330 εκατ. ευρώ μέσα στην ερχόμενη τετραετία πρόκειται να υλοποιήσει η Fraport Greece, στο πλαίσιο της ανάληψης της διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Όπως ενημερώνει, με ανακοίνωσή της η εταιρεία, είναι έτοιμο το πλάνο των άμεσων δράσεων για την αλλαγή της εικόνας καθενός εκ των δεκατεσσάρων αεροδρομίων, που στόχο έχουν την αύξηση της επιβατικής κίνησης και την βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.
«Γενέθλια» έχει σήμερα Τετάρτη το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, το οποίο σε δυο χρόνια κλείνει έναν αιώνα «ζωής».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται «Ιστορία του Λιμενικού Σώματος (1999)» της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος «το 1919 ιδρύεται το Λιμενικό Σώμα.
Η επιτάχυνση της έκδοσης νέων «ασφαλών» αστυνομικών ταυτοτήτων ήταν το κύριο θέμα της μη δημοσιοποιημένης συνάντησης του νέου Αμερικανού Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, την Τρίτη στην λεωφόρο Κατεχάκη.
Την ανάληψη κοινών δράσεων των χωρών της ΕΕ, προκειμένου από το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους να ενταχθούν αποτελεσματικά γενόσημα φάρμακα στην αντιρετροϊκή φαρμακευτική θεραπεία για τον HIV/AIDS, ζήτησε κατά την ομιλία του στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της ΕΕ, ο γενικός γραμματέας Δημοσίας Υγείας Γιάννης Μπασκόζος.
Μια ξεχωριστή «Οδύσσεια στο νησί των συναισθημάτων» θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μαθήτριες και μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου μέσα από τέσσερα δωρεάν βιωματικά εργαστήρια που θα υλοποιήσουν ειδικοί της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στις 31 Μαρτίου, 7 Απριλίου, 28 Απριλίου και 5 Μαΐου (ώρα 5-7 μ.
Από την Πέμπτη αρχίζει σταδιακά η λειτουργία των χειρουργείων Ζακύνθου, έκανε γνωστό ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, έπειτα από σύσκεψη, τρίωρης διάρκειας, που είχε με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου και το επιστημονικό προσωπικό του ιδρύματος.
Θανάσιμα τραυματίστηκε ύστερα από πτώση από την ταράτσα οκταώροφης πολυκατοικίας μια 39χρονη γυναίκα, υπήκοος Νορβηγίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η γυναίκα δεν ήταν ένοικος της πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου 28.