Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πυροβολισμοί σε λύκειο στη Νότια Γαλλία- Οκτώ τραυματίες - Δεν βλέπουν τρομοκρατία οι αρχές
Βελτιώνεται η κλινική εικόνα του ειδικευόμενου γιατρού του «ΕΛΠΙΣ»
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 26χρονος ειδικευόμενος γιατρός του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ», παρουσιάζοντας σταδιακή βελτίωση.
Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση «ο ασθενής Β.
Στις τρεις πρώτες θέσεις παγκοσμίως οι ακτές της Ελλάδας
ΕΕ: Το δημοφιλέστερο ζιζανιοκτόνο δεν είναι καρκινογόνο
Υπερτριπλασιάστηκαν οι νέες αιτήσεις ασύλου στην Ελλάδα το 2016
Συγκεκριμένα, το 2016 οι αιτήσεις ασύλου στην Ελλάδα έφτασαν τις 49.875, από τις 11.370 αιτήσεις που είχαν γίνει το 2015, καταγράφοντας αύξηση κατά 339%.
Σπίρτζης: Συμφέροντα πίσω από τους βανδαλισμούς στα μέσα μεταφοράς
Για την κατάσταση στην Υγεία απαντά ο Τσίπρας την Παρασκευή στη Βουλή
Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Η κυβέρνηση κανιβαλίζει τη χώρα
Κατά τη συνεδρίαση (13:00) της ΚΟ, θα επαναφέρει το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες, αλλά και την απόφαση της Πειραιώς να καταψηφίσει όλο το «πακέτο» -μέτρα και αντίμετρα.