espa pkm

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2026, 2:17:19 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Σήμερα ο κ. Σπίρτζης στη Βουλή προσπάθησε, με μαγειρεμένα στοιχεία, να κρύψει την εκτόξευση των ελλειμμάτων στις αστικές συγκοινωνίες, επί των ημερών του», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, για τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησή του, στη Βουλή.
«Ο φόβος ενός Grexit πλανάται στην κοινωνία. Μέσα σ’ ενάμιση μήνα οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 2.7 δις. Οι επενδύσεις έχουν περιοριστεί δραστικά, ενώ το επιτόκιο - που θα πλήρωνε η Ελλάδα αν δανειζόταν απ’ τις αγορές - συνεχώς αυξάνεται.
Ικανοποίηση και συγχαρητήρια στον ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε για τη νίκη του στις βουλευτικές εκλογές της Ολλανδίας έναντι του λαϊκιστή Χέερτ Βίλντερς εξέφρασαν ευρωπαίοι ηγέτες την Πέμπτη. Τα βλέμματα στρέφονται τώρα στη Γαλλία και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, με τη Μαρίν Λεπέν να διεκδικεί την προεδρία.
Το πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης στη χωματερή Άνω Λιοσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα εντόπισε οδηγός απορριμματοφόρου.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση.

Εγκρίθηκε από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, η απόφαση της ολομέλειας του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) που αφορά τις 13 Κατευθυντήριες Οδηγίες Γενικής Ιατρικής για τη διαχείριση των πιο συχνών νοσημάτων και καταστάσεων υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Την άποψη ότι η διακοπή των ενδοκοινοτικών συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, με την αποχώρηση της τουρκοκυπριακής πλευράς, έγινε για να εξυπηρετηθούν οι βλέψεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εν όψει του συνταγματικού δημοψηφίσματος του επόμενου μήνα, διατυπώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στο CNN Greece, που θα μεταδοθεί αύριο, 17 Μαρτίου.
«Είναι ανάγκη να υπάρξει άμεσα εξονυχιστική έρευνα για τα μέτρα ασφαλείας στη χώρα μας και να αποδοθούν ευθύνες».
αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την αποστολή του δέματος με εκρηκτικά στον γερμανό υπουργό Οικονομικών.
Τουρίστες και μέλη συνεργείου του BBC που βρίσκονταν στο ηφαίστειο της Αίτνας γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς το πρωί της Πέμπτης όταν η λάβα ήρθε σε επαφή με ατμό και προκάλεσε μεγάλη έκρηξη.
Αντικαθίσταται το «βραχιολάκι» που φορούσε ο Θωμάς Λιακουνάκος, εδώ και περίπου ένα χρόνο, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του δύο φορές το μήνα, αλλά και χρηματική εγγύηση ύψους 1 εκ.
Έντονη κριτική προς την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες, αλλά και προς την ελληνική κυβέρνηση άσκησαν ΜΚΟ την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την υπογραφή της.