espa pkm

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2026, 5:51:50 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κατασχέθηκαν το όχημα μεταφοράς και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο δράστης για τις συνεννοήσεις του.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνεργασίας με συναδέλφους τους του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ενημερώθηκαν για έμφορτο όχημα που κινείται προς τη Θεσσαλονίκη, το οποίο και εντόπισαν απογευματινές ώρες χθες (17-06-2025), στο ύψος του κόμβου Ασπροβάλτας.

Οικογένεια αναζητά αξιόπιστο άτομο με εμπειρία στη φροντίδα παιδιών - για ένα παιδί ηλικίας 4 ετών στο Κιλκίς.

Κομψότητα, προστασία και λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν τη σειρά SMARTIA ZIP Screen, το προηγμένο σύστημα εξωτερικής σκίασης της ALUMIL, που σχεδιάστηκε για να καλύπτει ιδανικά τις σύγχρονες ανάγκες των εξωτερικών χώρων.

Το θαύμα έγινε. Ο καιρός βοήθησε ύστερα από πολλά χρόνια και οι αγρότες του νομού θα θερίσουν μπόλικο καρπό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τον αλωνισμό και στα στάρια (προηγήθηκε λίγες μέρες ο θερισμός των κριθαριών) η παραγωγή δημητριακών φέτος θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο των τελευταίων 10-15 ετών και διατυπώνονται αισιόδοξες εκτιμήσεις πως το «στήσιμο» ο μέσος όρος δηλαδή αποδόσεων θα κινηθεί πάνω και από τα 300 κιλά/στρέμμα.

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2025 09:18

Εισαγόμενη δεν είναι ούτε η βλακεία

Πως τα είπαν οι άριστοι;

Η ακρίβεια είναι εισαγόμενη.

Παραδείγματος χάριν:

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2025 09:16

Ένας Ιούνιος θα είναι...

Επειδή εκεί στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας είναι ξεχασιάρηδες, να υπενθυμίσουμε ότι το ημερολόγιο δείχνει ήδη 18 του Ιούνη.

Το Ισραήλ και το Ιράν εξακολουθούσαν να ανταλλάσσουν αεροπορικά πλήγματα τις πρώτες ώρες της ημέρας, για έκτη διαδοχική νύχτα, λίγες μόνο ώρες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ απαίτησε «παράδοση άνευ όρων» από την Τεχεράνη.

Το Ισραήλ και το Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν αεροπορικές επιδρομές τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για έκτη συνεχόμενη νύχτα, μερικές ώρες μετά την απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ να υπάρξει «παράδοση άνευ όρων» της Τεχεράνης.

Ο απολογισμός της μαζικής ρωσικής επίθεσης, που πραγματοποιήθηκε τη νύκτα της Δευτέρας προς Τρίτη εναντίον του Κιέβου, αυξήθηκε στους 21 νεκρούς, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική υπηρεσία άμεσης βοήθειας, αφού νέα πτώματα ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια.

«Η Ελλάδα καταβάλλει μία σοβαρή προσπάθεια προκειμένου να διορθώσει τα μεγάλα και συστημικά προβλήματα δεκαετιών στον ελληνικό σιδηρόδρομο», δήλωσε ο επίτροπος Μεταφορών, Απόστολος Τζιτζικώστας, στη συζήτηση που διεξήχθη για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, για πρώτη φορά σήμερα, στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.